- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszinho
csendes tag
Na ma végre tesztelgettem egy kicsit a karimat:
Sapphire radeon hd 2600xt 256mb agp, intel p4 3,0ghz@3,6ghz, 1,25gb ddr ram, windows xp service pack 2:
3DMark 05 alap vga órajel (800/700): 7661 pont
3DMark 05 vga órajel (850/972): 8036 pont
Gondolom azért ilyen kevés, mert a p4 nem tudja kihajtani eléggé a vga-t, de nem baj nekem ez is bőven elég -
csaszinho
csendes tag
Másnál nincs ilyen gond xp-n agp-s 2600xt-vel?
-
csaszinho
csendes tag
Hát ez rohadt érdekes... Xp alatt az agp 2600xt-m játékokban texturahibákat csinál meg amikor ccc-ben megnézem az agp sebességét, akkor 0x-os sebességet ír ki. Viszont vista alatt ilyen probléma nincs, agp 8x-os seb. megvan, a játékok hibamentesek. Használnám is szívesen a vistát, csak az fps értékeket igen megfogja a játékokban. (olyan mintha a régi 7300gt-mmel jáccanék). A 3dmark 05-ben is csak 6300pontot kapott a 2600-os (minden alapon), holott az ilyen karik néztem alapon 8-9k-t is csinálnak. Na szoval ha vkinek van ötlete akkor szivesen várom.
-
csaszinho
csendes tag
Vistán szerintetek működik az atitool 0.27 beta 3 ???
-
csaszinho
csendes tag
-
csaszinho
csendes tag
Hát akkor megprószálom frissiteni az alaplapot, hátha...
-
csaszinho
csendes tag
Hát ez nem akar öszejönni, pedig már feltettem vagy 100 drivert. Textúrahibák a játékokban... Másnak is van ilyen??? Vagy lehet hogy a hardverrel van baj??? Az nem lehet, hogy a vga áramellátó kábele a hibás, mert eléggé szarul néz ki meg szétesőben van, meg mintha hiányozna egy zsinór belőle... Vagy akkor el se indulna a gép?
-
csaszinho
csendes tag
Hy!
Tegnap én is beneveztem egy sapphire hd 2600xt ddr3 256mb-os karira agp-ben. Olvastam, hogy elég sok baj van ezekkel a vgakkal, ami nálam is bebizonyosodott. 7.10-es catalyst volt mellékelve, fel is raktam, ám a játékokban csúnya textúrahibák tűnnek fel. Vajon miért lehet? Vki küldene pls egy normális driver linkjét ami működik is? Vagy próbáljam meg az omega drivert? -
csaszinho
csendes tag
Hmm én is most akarok váltani dx10-re a 7300gt-ről, szerintetek egy sapphire hd 2600xt jó választás lesz???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Napelem
- BMW topik
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest