- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- LG LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
VaniliásRönk #1714 üzenetére
Ahhóóó fasza....köszi szépen..valóban jó lett.
Régóta nem volt Ati-m és hát újra kell tanulnom
Még egy kérdés : nem hiszem hogy bármi gondja lenne a kártyának szerintem ez is vmi kis kapu lehet mint a hang is volt.
Némely weblapokat ha megnyitok...kis fekete résszé alakít át olyan részeket ami normál kinézetben kell lennie...de ha rámegyek egérrel vagy elgörgetem és vissza akkor rendszerint eltűnik vagy visszakapja a rendes színét.
Ez csak is kizárólag itt netes oldalak esetében fordul elő....játékban sincs vele semmi gond...meg alap dolgoknál sem.
Netnél is csak 30 oldalból kb 5nél.De olyan furi és gondoltam rákérdezek hátha hasonló jelenséggel találkoztál már.
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!!
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy hd2600 pro karim...most vettem...és van egy Gigabyte alaplapom amin HD audió van ugyebár...de most a kari is HD-s és az is rakott fel magának HD audió vezérlőt.
És most ott tartok, hoigy sztem ez a 2 kiütötte egymást mert nincs hang a gépen.
Megvan a tálcán az ikonja az alaplapi HD audiónak minden megy is úgym,ond, mert nem ír hibát vagy valami de akkor sincs hang.
Megpróbáltam újra felrakni az alaplapról az audióvezérlőt de akkor sem változott semmi.Tudna valaki ebben segíteni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged