- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Gigabyte alaplap topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Debilon #10307 üzenetére
Háát, nem tudom. Vagy kérdezz meg egy okosabbat mint én, vagy Win reinstall. Mióta is csinálja, pár napja, azóta rég kiheverted volna a win reinstall-t?
De most komolyan,nem tudom mi lehet a gond, de várjál csak, a catalist is érzékeny ha a proci túlvan hajtva, és már nem stabil a rendszer. Nincs húzva a cuccosod? ha igen, akkor próbáld meg alapórajelen izzasztani a gépet, ha úgy nem csinálja, akkor ott a bibi. Vagy még egy ötlet ne rakj fel catalist-ot, úgy emlékszem valakinek már volt ilyen gondja. Az ATT egyébként is mindent tud amit a catalist, sőtt.
Ha ezek nem válnak be, akkort élleg csinálj egy újratelepítést (pláne hogy nem túl jó az a rendszernek, ha a 7300gt-vel vol tújratelepítve, ki tudja milyen driver"maradványok maradtak benne), mert azzal ki lehet zárni egy csomó hibalehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest