- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
phallos
tag
Hali!
Kb. 2 hete nekem is egy Sapphire 2600xt üzemel a masinámban, de van egy kis gondom:
5-8 percenként fogja magát és leteszi a win tálcájára az éppen futó játékot, de nem zárja be.
Ezt az elmúlt 2 napban csinálja, addig nem volt semmi ilyen gond.Próbálkoztam újabb és régebbi (gyári) driverekkel, de ugyanezt produkálják. Ezek telepítése közben/után pedig mindig gond van a CCC-vel: nem hajlandó felmenni, vagy ha fel is megy, akkor nem tudom használni, mert jön a hibaüzenet:
"A Catalsyt Control Centre: Host application hibát észlelt, ezért leállt."Ha van vmi ötletetek a probléma megoldására, várom szeretettel, mert b*szottul idegesítő, hogy állandóan leteszi akciózás közben a tálcára a programot!
( a CCC annyira nem lényeges, úgysem használom. Bár lehet ez a gond, de nem vagyok nagy szakértő ilyen téren )
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Acer notebook topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest