- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sereeff
aktív tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Kipróbáltam az általad adott linket! Config Asus P4V800D-X Alaplap P4 3.00 Ghz proc Sapphire 2600xt 512mb AGP kari Minimum 72 Frame/sec de nem ritkán 90 felett a hőmérséklet max 68 celsius semmi hűtés buhera csak ahogy megkaptam, és beraktam! Nem fagyott nem akadt! Remélem segít az itt jelenlevőknek a leírás! Köszi a linket! 1 hét után én szeretem ezt a kártyát! Jó hétvégét mindenkinek! :-))
-
sube
aktív tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Na játszottam vele egy picit. Max 65C ig ment fel (minimum hűtés), utána meg mindent ráadva 55ig is lement. Kettőt egyszerre futattva meg néha belagzott már kép - elfogyott az fps ;> - de nem melegedett jobban és nem fagyott ki...
Amúgy ez a konkrét kifagyási ok:
- \SystemRoot\SysWow64\drivers\tandpl.sys has been blocked from loading due to incompatibility with this system. Please contact your software vendor for a compatible version of the driver.
- \SystemRoot\SysWow64\drivers\pfc.sys has been blocked from loading due to incompatibility with this system. Please contact your software vendor for a compatible version of the driver.
Ha vkinek van konkrét ötlete örömmel várom, fél éve küszködök vele mindent megtettem amit találtam ezzel kapcsolatban (kivéve a windows újrarakását).
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest