- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
FreeZer25
csendes tag
Nem tudom érdekel e még valakit, de nekem úgy tűnik hogy a játék közbeni kifagyások ellen egy elég egyszerű megoldás van, mégpedig a VPU recover kikapcsolása. Nekem eddig bejött, de azért nem szeretném elkiabálni.
Tehát tökéletesen működik egy AGP-s 2600xt, hát ilyen is van, remélem így is marad. -
FreeZer25
csendes tag
válasz
Titok Levi #3881 üzenetére
Tapasztalat:Hát nemtom nálad mi lehet a gebasz, de nálam (p4 3.2 @ 3.5ghz, 1gb ram, 2600xt) megy a cod4 és a prostreet is 1024x768-ban maxon szaggatás nélkül, igaz AA és vertical sinc nélkül. Én meg vagyok elégedve vele.
Probléma:Azért nem minden fenékig tejfel, tehát nekem a prostreet és a cod4 is csinál olyanokat, hogy kb háromnegyed óra játék után kifagy, milyenkor a monitoron megjelenik egy olyan szöveg, mint amikor nincs bekacsova a gép, tehát valamiért nem kap jelet a kártyától. Ezután vagy ujraindul magától, vagy reset... Ez catalyst probléma lehet, vagy valami más? Esetleg túlmelegedhet? Érdemes megpróbálnom a 7.10-es catalystet, a 7.11 helyett? Please help! -
FreeZer25
csendes tag
Akkor most légyszi utoljára tisztázzuk hogy az AGP-s hd2600xt-hez melyik driver ajánlott, mert itt mát mindenki mondott mindent, és teljes zavar az egész
-
FreeZer25
csendes tag
Intel p4 3.2ghz, 1gb ram
Ehhez a géphez érdemes megvenni a 2600xt-t vagy elég egy 2600pro, mert úgyse tudja a gép egyátalán kihasználni az xt előnyeit. 2600 pro-val 6k-t spórólnék. HELP
Az xt semennyit nem dobna a teljesítményre? (agp-s karikról van szó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Windows 11
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest