Új hozzászólás Aktív témák
-
Buldex
csendes tag
Azért, drága barátom, hogy össze tudjam hasonlítani a korábban mért értékeimmel.
A másik: Emlékszem, micsoda csalódás volt számomra, amikor hülye fejjel lecseréltem anno a Gf4 Ti4200-es kártyámat egy síma FX5700-esre, és megmértem az eredményeket 3DMark2001-gyel is. Mert ugye, akkor a 3DMark03 volt az új. És abban a DX9 támogatás miatt persze sokkal magasabb pontszámot kapott az FX5700. De ez csak parasztvakítás volt, ami a 3DMark2001-ből azonnal kitűnt. A játékokban is érezhető volt, hogy lassabb, mint a Ti4200. Ismerek olyan fickót, aki a mai napig leteszteli minden új kártyáját a régi 3DMark verziókkal is. Nincs ebben semmi különös.
Nem mondtam, hogy a 03 nálam a favorit. Viszont amit azzal mértem, azok az eredmények még mind megvannak nekem minden kártyámról az utóbbi pár évből.Hogy miért nem játszom inkább?
Nem mondom, hogy nem szoktam soha, de a fiaim nyomják elsősorban. Én itthon amolyan rendszergarázda vagyok. Gépeket rakok össze, alkatrészeket cserélek, telepítek, fejlesztgetek, tesztelgetek. Mindenkinek lehet valami heppje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest