Új hozzászólás Aktív témák
-
cudar07
senior tag
[OFF]". Az az én helyzetem, hogy van egy 5.1es integrált hangom, és van hozzá 5.1 hangszórom is Csakha felrakom a driverét és 5.1 ben használom játékok alatt 50%-os sebességcsökkenés következik be Ennyire megeszi a processzort?? Úgyhogy most 5.1 helyett csak 2 hangszórom megy a dupla fps érdekében Valamit - valamiért "
ajánlok neked egy Creativ hangkarit ami leveszi a terhet a CPU ról!!!
CREATIVE Sound Blaster X-FI Xtreme Audio 17,000 FT
valami valamiért[/OFF]
szia
a sonic tudomásom szerint is tuningolt véltozat
[link]
sonic
800/800 (1600)
alap
600/700 (1400)
ha jól emlékszem -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mivel az alaplapi nyavaják ált. a procit használják, ezért okoznak csökkenést. Ma már nem kerül semmibbe egy SB Live! v. ami jobban szól, egy Audigy valamely típusa (nem a pár hsz-el lejebb mutatott LS, SE meg hasonló butított példányok), mert ezek maguk számolják a térhangzást, nem a proci.
Kicsit olyan ez, mintha a proci számolna mindent amit a vidkarinak kellene, az meg csak megmondaná a procinak, hogy mit kell kiszámolnia...
radírfej: az SE nem hardveres megoldás... Ergo nem lépne előre.
-
-
Bah,ott valami nagyon nem oké a driverekkel szerintem. Nekem már 5.1es hangrendszerem van évek óta,és néha fülest használok a környezetem egészsége miatt,de nem volt még ilyen gondom (igaz,nekem az 5.1 az SB live! digital,de holnaptól valszeg az új alaplapét fogom használni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged