Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• person

senior tag

válasz MMSZoli #14142 üzenetére

Üdv
    Kösz a tanácsot. Nagyából az illető tisztában van a tényekkel és az ő döntése,hogy melyiket válassza. Lehet csereberélgetni totózgatni de ha elkölt 10-15k-t és nem azt kapja amit várt akkor nagyon csalódott és dühös lesz. Ezért nem is akarok helyette dönteni mivel nem garantálhatok semmit. Ha jól tudom csak két memória slot van a lapban. De most ez nem is annyira lényeg. Én személy szerint már nem fektetnék abba a lapba egy forintot sem.
    Előbb utóbb muszáj lesz váltania. Ahogy elnéztem azt a lapot már jó pár kondi elkezdett benn púposodni de a korára való tekintettel ez nem csoda. Persze ezeket is lehetne cserélgetni de elgondolkoztató, hogy érdemes e vele foglalkozni. Nekem nem is annyira az agp-vel van a gondom hanem az egy magos procival. Valljuk be,hogy ez már sokáig nem nagyon fér bele egy gépbe amivel nem csak netezni akarnak. (És szerintem a GTA IV-re is fáj a foga. :D )
    Tudom,hogy az integrált HD3200-től mit lehet várni hisz nekem is az van így volt lehetőségem kipróbálni. De játék alatt akkor is többet nyújtana a gép Pl: egy Athlon II X2 240 társaságában mint a jelenlegi a cellel. Később ha lesz rá pénze akkor meg vesz bele rendes vga-t. És ha beletette nem győz kapaszkodni. :DDD 15-20k körül már elég szép választék van. De mire oda kerül még lejjebb mennek az árak és elérhetővé válnak még jobb karik.

• fagy53

nagyúr

válasz MMSZoli #14142 üzenetére

Igaz, én is foglalkozom a gondolattal, hogy eladom a Renault-t és veszek egy Trabant-ot elvégre az is elvisz ugyanoda, ráadásul marad pénzem is a csere után. ;]
    A 2.4GHz-es Cel-al vágtál videót, ha nem ne is próbáld meg. Ugyanígy nem ajánlom TV műsor felvételét vagy VHS archiválását. A full HD filmek nézését meg a VGA támogatásával tudom csak elképzelni, különben akadozni fog rendesen! Nemcsak játék van a világon, a gépen sokféle alkalmazást lehet futtatni, melynek jórészére a kis Cel / Northwood magos / alkalmatlan.
    Ahhoz a bizonyos fejlesztésre szánt 15k-hoz még 10k-t kell hozzátenni, valamint eladni a jelenlegi konfigot és van egy a mai igényeket kielégítő gép, amely a legtöbb paramétereiben több mint kétszer gyorsabb a jelenleginél, a játékokban zongorázni nem lehet a különbséget. A bővíthetőség meg csak hab a tortán.

Új hozzászólás Aktív témák