Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zolee11 #10015 üzenetére
a levágás (ha van) nem az OS hibája, a virtuális memóriakezelés miatt nem gond, ha több forrásból 4G-nál több memóriát kell címezni. a baj ott kezdődik, hogy a 32-bit miatt a processzek virtuális címtere is 4G-ban korlátos - és ott lesz nagy (mármint a baj), hogy ebből a win 2G-t lefoglal magának, azaz az alkalmazás (ha 1 processzből áll) max. 2G-val tud gazdálkodni, és ebből még vmennyit a VRAM-ra is el kell pazarolni. XP-n ez relatíve kevés, de a korai Vistán pl. a teljes VRAM-ot le lehetett vonni, így nagyon érdekes volt Vista alatt 88GTX-szel Supreme Commanderezni... ezen segít vmennyit a Cpt.Pirk féle kapcsoló.
-
válasz
Zolee11 #10015 üzenetére
Akkor marad a kánon!
Már megijedtem, hogy csak nálam nem megy akkora felbontásban semmi, amikor már a 256-ot túllépné. Persze ezt nem néztem vagy mértem ki, csak tapasztalás...Az tetszik a legjobban, hogy AGP-set szinte már nem is lehet kapni 512 alatt, pedig oda aztán plána nem kell
fagy53, akkor a RaceDriver GRiD nem képviselteti magát nálam egy ideig
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ANNO 1800
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest