- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4566 üzenetére
És akkor honnan jön plusz 40-80 FPS pl. CoD2 alatt?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4564 üzenetére
És ismételten nem értek vele egyet. Nálam 530MHz tuning sem volt elég egy magon, ez fölött meg mit akarsz még? Egyébként nálam ez az X2 is csak +300 pontot hozott 3dmark05ben, amit meg tudod hogy nem érdekel engem...
"agyonverte a 2400MHz-es AM2-es Athlonomat" - a hiba az ön készülékében van...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4522 üzenetére
Kicsit tényleg olcsóbb, csak én nem gondolkodok am2-ddr2 párosban, mert kvázi semmi értelme, csak intel miatt született meg...
Titok levi: 50Hz-től nem a monitor megy tönkre, hanem a szemed folyik ki... Bár nem tudom miről van szó, de ha jól sejtem TV-t és monitort is akarsz egyszerre használni, ezesetben pl. mindkettő a saját felbontását és frekvenciáját kapja meg.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
5 éves mercury?
Na igen, a remény hal meg utoljára. Előbb a gép. Régen volt mercury-m, az két hónap után beadta a kulcsot. Cégnél ahol dolgozok időnként, ott meg kupacban állnak a vacak mercury és társai tápok. (bár igaz hogy sohasem vettek minőségi tápokat)
20K-ból meg össze lehet hozni A64-es rendszert. Persze vidkarit nem számolva, de szerintem a váltás később megtérűl, mintsem hogy mindig vadászni az ált. drágább agp-s karikat.
Proci:
5k - 3000+ - 3500+
7K - 3700+
14K - 3800+ X2 - 4200+ X2Lap:
9K - Biostar GeForce 6100-M9
9K - Biostar NF4-A9A
használtan szerintem olcsóbban is van...Ram:
ez ugye adott az előző rendszerekből, ált. ddr400 -as ramjuk van a még régebbi konfigot hajtó embereknek, de ha nincs, akkor kezdésnek:
5K - 512Mb DDR400...Többi cucc jó az előző gépből, itt egyetlen nagyobb tétel az a VGA kari.
mod: megelőztek... SZEMETEK!!!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mi a probléma vele? Egyébként ez az AGP csak púp az ember hátán, megveszik drágán az agp-s karikat, holott nevetségesen olcsón össze lehet dobni egy játékra is alkalmas PCIe-s gépet, mondjuk egy 939-es A64-el...
Azt a mercury-t meg dobd el, 3-5k pénzért kapsz faja FSP-t... Olcsóbb mint füst nyomait vakarni a gépházból.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
kommunism #4507 üzenetére
Ha minőségi a tápod, (példáúl FSP) akkor egy 300W-s táp is röhögve elég neki, és a komplett gépnek. Ha Codegen, Deer, Vargáné, Mercury, akkor a ráírt teljesítmények jó ha a fele kijön belőle. Aztán a gépből a lélek.
Egyébként olvasd el a fórum 1. hozzászólását, sok hasznos dolgot írnak. Karira meg annyit, hogy 1024*768, 1280*1024-es felbontásokban szépen lehet vele játszani. Jah és van rendes PH!-s teszt is a kariról a főoldalon...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
De a kari saját hangjával mit akarsz? A vidkari digitális jel formájában küldi ki a hangot, csak és kizárolag HDMI képes DVI (vagy HDMI, kari válogatja) kimeneten keresztű, egy DVI-t fogadni képes TV (lcd, plazma), DVD vagy erősítő számára.
Ha te a sima avi-s filmek hangját szeretnéd a TV-re kiküldeni, akkor azt a gép hangkártyájából kell megtenned, ha 5.1-es, akkor erősítővel ellátott házimozit is ráköthetsz, ha csak stereo, akkor meg simán bekötöd a TV-re, van olyan scart adapter, amibe be tudod dugni az s-video kábelt, és mellé a két hang vezetéket a stereo hanghoz. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem, nem fogok lejebb olvasni, mert erre van az adatlapodnál a "Cuccok" mező, nyugodtan kitöltheted, ez egy hardver orientált fórum... Amelett meg lusta vagyok.
Választ meg azért nem kaptál, mert a karik megjelenése óta még nem láttunk ilyen hibaüzit mint neked van. Talán google adna ki valami okosságot, de még mindig azt mondom, hogy a win újrarakás segítene a dolgon.
Win instalt meg már csak azért is javaslom, mert mikor catalyst után omega van felrakva, akkor szépen meg tud tőle halni az XP. Aztán friss XP-n rendes catalystot tegyél fel, az 1. hsz-ben le van írva, hogyan kell az aktuális (7.11) catalystet felrakni AGP-s karikhoz. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az érdekes, ugyani omega telepítése után még nem használja a drivert a win, külön kellene megmutatni neki. Ergo nálad valami nagy gubanc van, rögvest tennék egy win reinstalt.
Az más tészta, hogy omega eltávolítás után az xp már nem lesz teljessen önmaga... (legalábbis nálam mindenféle grafikai probléma lett utánna, win reinstall segítet csak)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
HL2 Loast Coast teljesitmenz novekedes a catalyst fuggvenyeben, vista ultimate x86 alatt:
7.8 - 42.xyFPS
7.8 - 800/800 48FPS
7.9 - 48.89FPS (kari alapon)
7.10 - 52.xy (kari alapon)
7.11 - 56.72FPS (kari alapon, itt mar 4200+ X2 a gepben)
7.1x - hata'r a csillagos eg! GO AMD GO!beallitasok:
1280*720, minden fullon, hdr fullon, 16x textúra szűrés, 2xMSAA, alap órajelen (600/700) - 2600Pro sonicidiota vista elallitotta a billentyuyetemet
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4132 üzenetére
Ram cserét hanyagolom, sajna kingamx azonos néven legalább 3 féle chippel szereli a ramjait, és nem szeretik egymást, ezt a témát most jegelem.
Órajelet még nem tudtam végig kitesztelni, mert az itthoni hőátadó pasztáim egy része túl öreg, a másik meg ultra ócska, és alapfeszen simán 60 fok köré kerül a proc, pedig normális hűtőm van. (alcomp = 7000-es zalman teljesítménye, csak olcsóbb és hazai)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4109 üzenetére
Az még 10k ráköltése lenne legalább. Gondolkodtam a dolgon, de sokkal többre mentem egy új proccal, kértek érte nevetséges 14k-t helyben, és kapja az ember a két magot, szal elég jó vétel volt. Ram dolog annyira nem foglalkoztat, tudom, most még olcsók a ramok, de egyenlőre marad a jelenlegi felállás.
Nah mindjárt nekiállok húzni ezt az X2-őt, E4 stepping, elvileg szereti a tuningot...
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
ÁÁÁ, gagyimark 05 megint alkotott.
Cseréltem procit, 3000+@2340MHz ---> X2 4200+ (első teszt alapórajelen -2200MHz-, csak vidkari tuningolva szokásos órajelekre 816/819) Fejlődés: 7489 ---> 7724 3Dmarks
Szóval erről ennyit, 3trémark felejtős...
GT1 - 33.4FPS
GT2 - 26.5FPS
GT3 - 33.3FPSCPU score: 4196
CPU test 1: 1.9FPS
CPU test 2: 4.0FPSNah, ma este már nem állok neki tuningolni procit, megnézem cod2-ben mit alkot így a gép, miután belövöm két mag használatára codot...
Subaruwrc:
1. HSZ azonnali elolvasása javasolt.
2. Tuningra a ccc overdrivja nem jó.
3. Atitool szintén...
4. AMD GPU Clock Tool alkalmas a tuningra. lásd 1.hsz. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
wwenigma #4013 üzenetére
De gondolom nálad nem is kapott pluszfeszt... Egyébiránt ugyan annak kelett lennie a ventinek, ergo nálad sem volt halk, max a többi venti elnyomta. Nálam a gép egy 1,5cm vastag falú íróasztal szekrényben van, és ott 12V-n járatva (ugye vmod miatt nem volt elég a kártya feszültsége, bár ezt nálam külső szabályzó áramköröm oldotta meg) kihallatszott, holott csak két lyuk van a hátlapon a szellőzéés miat... Szóval elvileg nálad nem is kapott 12V-ot, mert emlékeim szerint 60%-on hajtja defaulton a 7300GT a ventit. (nekem a rézbevonatú alu hűtős galaxy volt, ahoz képes persze csönd és antarktisz volt a vf700.)
Ezekre a karikra meg pazarlás a zalmikat v. egyéb okosságot megvenni, kell venni asust v. sapphirt, esetleg valami passzívot kis légáraamlással, és élni boldogan...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nálam éppen csak meg bírta tartani 72 fok alatt a vmoddolt 7300GT-met, és a ventije sem volt éppen hangtalan (hiába mondják annak, halk gépbe nem való ez sem, csak kis feszkón járatva). Na meg a lapátok törékenyek, 3-at is vissza kelett ragasztani, mert ugye szűk a hely, és néha beleütődött a hangkariba, és ilyenkor egy lapátnak nyek...
Na meg használtan kaptam, és a réz felületről soha sem lehetett eltávolítani az előző kari lenyomatát.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VW_Beetle #4002 üzenetére
Melyiket érdemes? Egyiket sem. Meg kell venni sapphire-t v. Asus-t, aztán kész, ezek a karik ára összeméhető plusz hűtők árával, és ugye gyakorlatilag semmivel sem lesz jobb tőle a kari, maximum csendesebb, de a fenti típusok meg eleve nem sivítanak...
A reszelés meg miért lenne veszélyes? Vagy ha nincs reszelő, esetleg fúrhatsz rá mégegy lukat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Májsztró #3950 üzenetére
Akkor vagy a játékot tedd újra, az idióta 8 cd-jével, meg a rakás patchével, ami roszabb mint a windows update, vagy ha az sem segít, akkor win reinstall.
Egyébként ez a wow totál kiakaszt, mekkora f.ság, h. 40-es szintig nem lehet felűlni valami nyavajás dögre, hanem baktatni kell...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HUNNIA1920 #3835 üzenetére
Inkább a 8MB maradék területet nézhetted 8G üresnek, esetleg elírtad a számot, amikor kérdezte mekkora legyen a partíció, mert ha van 8G szabad hely, akkor partíciók garmadáját tudnál csinálni...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HUNNIA1920 #3829 üzenetére
Bekell neki írni, hogy hány MB. legyen. Amíg nem törölted előző partíciókat, addig nincs miből újat csinálni, csak a 8mb. maradék területet látod.
Szóval:
1. Töröl
2. Létrehoz, legalább 2-őt...
3. Első partícióra telepítés, fájlrendszer formázása NTFS partícióvá, itt ne a gyorsat válaszd...mod: látom összhangban vagyunk...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Titok Levi #3817 üzenetére
maximum annyi igazság lehet a dologban, hogy a vidkarin a sávszélességet 64 bites csatornák adják, nem egyben 128, 256 v. 512, hanem n*64...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
2600XT-vel jol döntesz. 8600GT már 20-25K-t bukott negjelenése óta...
Xpertvision hűtése nem túl jó, addig elvan, míg ottvan rajta a kis venti, de az meg hangos, zavaróan sivítós fajta. Kiszedni ugyan könnyen ki lehet, de pl. a sugár irányú lamllák miatt nehéz értelmessen rátenni valami más nagy ventit. A gari matricát meg ugye pont úgy teszik rá, hogy ne tudd a hűtést leszedni. Persze erre léteznek megoldások... De az nem fórumtáma.
Ehh Vaniliásfagyi, már megint beelőztél...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
shewy89 #3727 üzenetére
Mert azt kelett volna választani, hogy
-Telepítés listából v. adottt helyrő
aztán
-Ne legyen keresés, magam válaszom ki a telepítendő meghajtóprogit
aztán
-Saját lemez
aztán
-Tallózás
aztán megkeresed:
C:\ATI\Support\7-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu_54435\driver\driver\XP_inf\CX_54435.inf
aztán oké, és feltepeíti. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hoffman_ #3698 üzenetére
Ezt a kérdést csak én kb. 8. alkalommal válaszolom meg ebben a fórumban.
x1950pro:
ugye csak DX9, erős élsimítással job mind 8600/2600XT-nél, most viszont már csak olcsón érné meg megvenni, mert ugye kell dx10 már, ergo később nem fog kelleni senkinek, mikor el akarod adni. 256bites memó.8600GT: felépítése a megjelenésekori játékok igényeit tükrözi, 2600xt-nél kicsit jobban bírja az élsimítást.
HD2600: 8600GT-nél jobb HD videó támogatás, felépítése DX10-re lett kitalálva, magas shader teljesítménye van, de élsimítást nem szereti annyira. Mondjuk HL2 fullon megy vele 1280-ban 4XAA melett...
Az értékállóság miatt 2600XT GDDR3-at vennék, tekintve hogy 8600GT megjelenése óta 20-25k -t már bukott, nem is beszélve a GTS-ről...
ha a 3 kari nevére rákeresel, találsz sokkal részletesebb összehasonlításokat is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igazából ha már a csatlakozó tudja, akkor beépítik. Na meg valamiért HD-nak kell hívni a kareszt. Mondjuk nem vagyok biztos benne, de asszem a hdmi-s csatlakozón érkező jeleket fel is lehet venni, és ott már jó ha van a hang. Persze ha van ilyen dologra képes felvevő, és másolásvédelem sem figyel be...
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #3596 üzenetére
A kérdő jel neked nem elég? Ne légy má telhetetlen!
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Toltam most kis CoD2-őt, a 7.11 dobott a sebességen, a 7.10 crysis hotfixhez képest +10-40FPS, szal neten simán megvan 60-160FPS 1280*720 DX7, minden maxon, 4XAA-val!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
=[DraNzeR]= #3491 üzenetére
8600GTS - drága, a topicja szerint sima GT-ket is fel lehet oda húzni, de felépítése nem a jövőben várható gaméknak kedvez.
7900GTX - szerintem kifejezetten bukás lenne rá pénzt adni, ugye csak dx9... (most lám ez van neked, akkor addig adnám el, amíg még van valami értéke)
2600XT - Itt elvannak vele, olcsó megoldás, de ahogy nézem többi karit, meg konfigod, a money nem probléma, azt mondom neked, hogy várd meg a következő szériás radeonokat, addig meg vígan el leszel a gtx-el... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A 3DMark egy hibás DLL miatt nem indul, azt kell törölni. (C:\WINDOWS\system32\Futuremark\MSC\Direcpll.dll)
google, és kereső is segít mindenkinek, használjátok bátran...
Buldex: nem csoda, mivel szinte csak javításokat tartalmaz, főleg vistás dolgokhoz, szóval nem további optimalizálási dolgokat...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Buldex: Egyszerű ragasztóval nem próbálkoztál? Olyanra gondolok, amit a ragasztópisztoly "takonypisztoly" olvaszt meg, az rögzít, és nyom nélkül leszedhető bármiről...
Aggregátor: kábelkötegelő? Szerintem egyszerűbb odakötözni valami erősebb cérnával, a karik úgy is tellevannak lukakkal, kiálló dolgokkal, amikhez lehet kötözni, nekem bevált...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #3418 üzenetére
Hát jah, kevés az info... Gondolom rivatunerrel nézegette. Csak bemásoltam érdekeség gyanánt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van -e értelme az 512MB videoramnak? [link]
Tippem szerint 1950pro-n nézte a srác
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most uninstalláltam a teljes drivert, ráküldtem a driver cleanert, felraktam újra a 7.11 véglegest, most jó minden.
AVP2 szépen megy 8xAA és 16x Anizo melett!
(kb. 2002-es game)
mod:
AGP-s karik helyett vegyetek egy s939-es rendszert, proci filléres, lap filléres, ramot nem kell cserélni, táp is elég, és vidkari is jobb/olcsóbb... Nem a régi celeronok meg bartonok mellé drágán agp-s kari.mod2:
Egy tipp az amd gpu clock tool 100%-os procihasználata esetén: szóval ctrl+alt+del, aztán katt a folyamatok között az exe-jére, bezárás, mikor megkérdezi hogy be akarod e zárni, akkor nyomni neki nem-et, erre bejön a progi, és lehet használni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
7.11-el nem tapasztaltaok problémákat? Nálam telepítéskor (7.10 Crysis hotfixes volt fent) először szólt, hogy frisebb a CCC, mint amit feltenne, de aztán végül felment gond nélkül. Aztán pár játékban problémáim lettek:
Star Trek Bridge Commander intro videó alatt no signal, de játék jól ment.
Alien VS Predator2 és a Primal hunt indítás után no signallal végződött
Meg egy régi Z katonák szintén no signal.Most visszapakolom előpzőt, hátha megjavúlnak a dolgok...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ilyet már láttam, egyik haverom aktívan 15fps-sel tolta a cod1 cod2-őt, de ez nem zavarta... Mondjuk én meg nem tudtam célra se tartani a csúzlikat...
Más meg 15-20 fps-sel tolja a wowot, egy kissé azis olyan mint a diavetítő, de az illetékesnek ez sem tünt fel, vígan játszik vele így már rég óta... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #3233 üzenetére
igen.
AA/AF aplikáció vezérelt.
AMD Power: csak írd be a keresőbe, és látod a csodát. Bár enefesre többen mondták, hogy kalap sz. Akár csak a többi enefes...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Wow, 3dmark05 megint alkotott.
Monndom megnézem, mi van, ha a mipmap detailt átteszem a legjobb minőségről a leggyorsabbra, mondom tuti jó lesz, erre 400 pontal kevesebb lett a végeredmény... 7114 3dmarks... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mivel az alaplapi nyavaják ált. a procit használják, ezért okoznak csökkenést. Ma már nem kerül semmibbe egy SB Live! v. ami jobban szól, egy Audigy valamely típusa (nem a pár hsz-el lejebb mutatott LS, SE meg hasonló butított példányok), mert ezek maguk számolják a térhangzást, nem a proci.
Kicsit olyan ez, mintha a proci számolna mindent amit a vidkarinak kellene, az meg csak megmondaná a procinak, hogy mit kell kiszámolnia...
radírfej: az SE nem hardveres megoldás... Ergo nem lépne előre.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #3131 üzenetére
nem, kb. 270-es psb-t visza a gép, szal procival ittmaradok ahol van. Jelenleg sehogy sem tudom átlépni a 7500 pon tot 05-ben...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
master(én) #3127 üzenetére
GDDR3-as PRO-m XT órajeleken 2340 MHz-es A64, és nem DC ramok melett csinált 7500 pont körűl 3dm05-ben...
06-ban meg éppen csak átlépem a 3k pontot, ami ultragáz. És nem is reális. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azt a multis izét kipróbáltam, egybéknt távolról sem hasonlít cod2-re, de szerintem is vacak. Viszont a rendes HL2 játékok igen jók, és max beállításon viszi őket a kari. (1280...) Persze az is igaz, hogy illegális úton elérhető az összes game, amiért pluszpénzt fizet az ember, csak steamel kényelmesebb... Bár időnként vannak telepítési problémái, és nem támogat wifis routert...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #2964 üzenetére
őőő nem, speciel nem a "defrost" programra gondoltam, de 10 mp. mikróhullám után már csodák tudnak tőrténni...
Nah de ezt hagyjuk, mert...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #2962 üzenetére
Holnap majd próbálkozok. Ma már nem, mert ma pl. faterral WC szellőztető ventit szereltünk, de már annyi bort ittunk, hogy nem láttam tisztán, és 6x csaptam le a biztosítékokat, mire végűl összeállt a cucc... Szal holnap majd próbálkozom. Tiszta fejjel.
Dc meg jó lenne, persze, csak ahoz valamely ramomnak meg kellene járnia a mikrót...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #2955 üzenetére
Milyen értékek melett? (fsb gondolom 300), feszkó mennyi volt? Nálam ram nehezíti a dolgokat, két nem egyforma kingamxom van a kisebbik vígan megy 460MHz-en, a nagyobb meg 430-at is éppen csak. A probléma meg hogy DFi ide vagy oda, elég nagyok az osztásközök a ram visszaosztás beállításakor. Persze ha lenne 2*1G A-adata hiperszuper ramom, akkor nem egymaos proccal szopnék...
3Dmarkosoknak: én meg magamtól találtam meg a probléma megoldását, igénybe véve google-t, na király vagyok mi?
(de legalább is egoista)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #2951 üzenetére
530MHz tuning van a procin, itt már csak az X2 segíthet...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
És 68-al több pontot kaptam vele 3dmark05-ben...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vaniliástönk, Aggregátor: de ez NEM beta, nem alfa, nem whql, hanem "krájzisz" hotfix. És nem rinyál, felment úgy mint a többi. Csak ebben nincs steam, meg card registration...
This hotfix includes:
DirectX 9: Fixes Anti-Aliasing corruption seen on the ATI Radeon 2900 Series
DirectX 9: Anti-Aliasing performance enhancements
DirectX 9: Crossfire performance improvements
DirectX 9: Fixes random graphics corruption during game playWorks with both 32 and 64bit versions of Windows XP.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azz kb. rendben van bazz.
Már öreg vagyok ilyen a "kríziszekhez" (atya ég, nemrég megtudtam, hogy így kell ejteni:"krájzisz"), ehm na jó, meg előbb megvárom hogy legyen egy ilyen kétmagvas anyámkínyja érted. Nem? Áhh mindig ez van...
Szal előfordúl, hogy faszán tolom az lcdtv-men a transport tycoont v. settlers4-et, esetleg az eredeti UT-t a magyar beszólásokkal, mert úgy a fasza...
Vaniliásrönk: na jólvan, set defaultsnál már nálam is fagyott. De csak 1x. Mert többször nem nyomtam meg.
áááá mindig valami hasonló post lesz az eredménye, mikor ittassan állok neki fórumozni, vagy megnézem (mint most) a view askew filmjeit vagy mindakettő... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #2907 üzenetére
"de egyébként is előfordul." -csak nálad
Nekem csak túl tuning után van fagyás, de ott sem mindig...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #2871 üzenetére
Na igen, valahogy feltünően veszít minden tesztben az AMD. Nem akarom elhinni, hogy minden újabb játék engine-jét nvidiára csinálják...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- BMW topik
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest