Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Bocs, hogy nem javítottam időben. A dll az másik game-nél van. Ennél a WarGame-G4WLive.exe hibát észlelt ezért leáll.
-
tzsolesz
nagyúr
Tényleg, nem tudja valaki hogy a Gears Of War miért lép ki folyton. Valami dll nem található vagyí mi. Tuti az is valami driver hiba, vagy DirectX file hiányozhat? Valakinél csinálta már ezt?
-
tzsolesz
nagyúr
Fagy53. Te mivel hűtöd a ramokat rajta, hogy 1000-en mennek? Vagy gyári hűtő elég ehhez Sapphire Radeon 2600XT-én? Nem próbáltam még addig felnyomni, azé óvatos vagyok vele.
A GPU igaz 900-ig is felnyomtam már és jól bírta 45C-ot jelzett a diódája. -
tzsolesz
nagyúr
Köszi, megézem ha otthon leszek jelenleg a Jericho-ban 35-42 FPS-em van 1024x768-ban egy két beállítás van csak közepesen, a többi maxon, és az élsimítás ki van kapcsolva.
igaz 850/850-en megy most a VGA. A FEAR-t még a radeon 9550 (500/270) is elvitte szépen, igaz közepes beállításokon 1024x768-on. DE azt tuti 100% teljesítményen kihajtotta a P4. -
tzsolesz
nagyúr
Hát a GPU kihasználtságom a Pro street közben mindíg 100%, a jericho-nál 85-92%-ig megy föl. Gyanús hogy ezzel nem azt mérjük hogy a procim mennyire hajtja ki. Azért ennyire nem jó a prockóm. Inkább csak azt mérheti, hogy ebben a konfigurávióban mennyire terhelei le a GPU-t, de a teljesítmény attól függetlenül nőhet egy jobb proci használatakor.
Vagy nincs igazam?
Tehát azt akarom kérdeznii, hogy ebből nem derül ki, hogy a proci mennyire tudja kihasználni a VGA teljesítmélnyét ugye? -
tzsolesz
nagyúr
Most tesztelgetem kicsit. Pro Street-el már most 1280*1024-ben játszom, és tökéletesen megy. Persze élsimítás nélkül. Krízis-ről egyenlőre nem nyilatkozok. Ahhoz kevés a proci, meg a ram. Ami igazán szépen megy már most is, az a Jericho, maxon minden, csak az élsimítás van kikapcsolva, 1024x768-ban is nagyon élvezhető vele a game.
Ez most a kedvencem, és hálistennek ez megy rajta a legjobban, valamiért szereti ez a kari.
Procit még nem mostanában tudok venni, gyűjtök egy kicsit olyan 25-30-at akarok majd rászánni. Most szerintem csak olyan 60%-osan megy az XT-ém, ahogyan azt kivettem itt a topic-ot olvasgatva. Van még itt tartalék igazatok van. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #8516 üzenetére
Én voltam az, és ezt a kérdést többet nem teszem föl megigérem.
A válaszotok kiegészítő volt teljesen. Ja és egyszer kérdeztem még azt is hogy mondjuk egy E4500-al mennyi előnyre tennék szert a mostani P4 3.4 (800Mhz, 2Mb L2)-höz képest játékok terén?
Sajnos csóró vagyok, hiába melózok, és nem nagyon tehetem meg hogy nagy teljesítményű cuccokat vegyek, ez a VGA is megterhelt egy kicsit anyagilag. -
tzsolesz
nagyúr
Sokat gondolkoztam rajta hogy jó döntés volt-e megvenni a HD2600Xt 24K-ért, mivel látom hogy itt már a leváltásáról beszélgettek. Háát nem tudom majd kiderül, azt hittem vettem egy olyan videókarit ami elég lesz egy darabig, de már elbizonytalanodtam. Igaz még nem tudtam rendesen próbára tenni mert a procim gyengusz hozzá. Azt állítjátok hogy nagyon jó kártya, de itt a tesztekben mindenhol szidják, hogy csak kompromisszumokkal lehet vele játszani.
De tényleg a tesztek óta(féléve), változott valamelyest a helyzet például a hasonló árú 8600GT-hez képest? Ki hogyan látja. Valóban áttörés volt a 8.3-as driver az akkorihoz képest? És mi várható nagyvonalakban a kártya szavatosságát tekintve legalább erre az évre?Na ez azé sok vót...
-
tzsolesz
nagyúr
Akkor nem csoda hogy okádott szegény. A winyómmal meg amúgy is baj van, mert SATA I-ben megy, és lasabb mint a legszarabb IDE vezérlős vinyó.
Akkor a kari tudd ettől többet is.
Egyébként 8.3-as driver sokat javított nálam a teljesítményen az eredeti CD-n található driver után.
A Jericho-val egész jó beállításokkal tudom nyomatni. Az élsimítást el kell felejteni egyenlőre az tuti.
Ja és miért van az hogy sokszor nagyobb felbontásban gyorsabban megy a játék mint alacsony felbontásban. Az befolyásolja hogy a monitorom 19" LCD? -
tzsolesz
nagyúr
Na most játszottam egy kicsit a krízissel.
1024*768, átlagosan minden közepes szinten, élsimítás kikapcsolva természetesen.
Hááááát, nélha behal, megáll, nehézkessé válik pillanatokra az irányítás, meg meg szaggatja folyamatot a sok ember ahogyan szaladgálnak. Hogy mondjam egy két dolgot alacsonyra veszek, és simán megy.
1Gb 800Mhz RAM-om van.
3.4 Ghz P4 (2Mb L2, 800Mhz FSB)-es proci.
Százalékos arányban mennyit javula helyzet a játék közben, ha mondjuk egy E4500 lenne benne.
Például ezek a tünetek megszünnének ilyen felbontásban, és mondjuk az élsimítást is pl 4x-re húzhatnám.
Csak nagyjából.
Óriási változást várjak, vagy csak egy 15-20%-osat, mert akkor egyenlőre még nem veszek. ilyet. -
tzsolesz
nagyúr
Hát sajnos nem megy nekem ez automatikus gpu/mem beállítás az AMD GPU Clock-al kapcsolatban, amikor újraindítom a gépet akkor visszaáll alapra.
-
tzsolesz
nagyúr
Az AMD GPU Clocktool-ban mit kell elkövetnem hogy amit beállítok az úgy is induljon a következő gépinduláskor is?
-
tzsolesz
nagyúr
Szeretnék egy kicsit húzni a GPU frekijén, meg a memókén, de az ATI Tray Tools még nem kompatibilis a HD szériával szerintem, mert nem ismeri föl a tulajdonságait rendesen, nem is szórakoztam vele többet miután egyszer húztam rajta egy kicsit aztán újraindult a vasam csóró.
Biztonságosan mivel lehetne húzni mondjuk olyan 1000/900 környéke felé, gyári hűtés melett.Amit mondjuk alkalmazásokhoz külön tudnék igazítani.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #8310 üzenetére
Ezzel azt akarod mondani, hogy hoszabb távon a 2600XT még tud majd meglepetéseket mutatni az új driverek megjelenését követően? A 8600 GT pedig tartja majd a mostani szintet? Ja és mi az a AA? Anti Analise talán? És az hogy modernebb az mit jelent végül is. Bocs hogy sokat kérdezek, de kiváncsi vagyok az okosak és szakértők véleményére is.
-
tzsolesz
nagyúr
Cső.
Msot vettem HD2600Xt (shaphire) GDDR3-al. 24K-ért boltban.
Tudom hogy hülye a kérdés, de nem érte volna meg jobban egy 8600GT-ét venni hasonló áron?. Mert ahogy a korábbi teszteket nézem ez a kártya igen alulmaradt a játékok terén. Vagy ez ma már nem igaz az új driverek megjelenése miatt?
Nem tudom öcsém 8500Gt-vel sem összehasonlítani mert neki Core 2 Duo 2.2Gh-es prockója van, nekem meg csak egy P4 3.2 Ghz-es 640-em van (2Mb, 800Mhz).Valaki nyugtasson meg hogyha veszek egy jobb procit, akkor nem fogok csalódni a 2600XT-ben, mert már így a tesztek elolvasása után kicsit gyanús.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Mini-ITX
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest