- Melyik tápegységet vegyem?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
belaazallat #3672 üzenetére
Ezek szerint maga a kártya BIOS-a sem tökéletes...857/1143 lenne a max?
-
Az AMD GCT nálam valahogy nem az igazi. Gondolom az üzemszerű működés az lenne, hogy beállítok valamit, kicsit teszteli és megy.
Ha feljebb veszem a GPU-t néhány MHz-cel,, akkor elfogadásnál elmegy a képernyő és vagy visszajön ctrl+alt+del-re vagy reset oldja csak meg
RivaTunert ezek után ki se mertem próbálni... -
Bocsi, nem rég még más konfig volt hozzád írva, azért írtam, de akkor ez a rész tárgytalan.
Elég szerencsétlen helyzet, hogy agp-s aljzatot építenek egy lapra X2 és 800Mhz-es RAM-ok melléFurcsa
Azért ha már úgyis mindegy a rendszernek, akkor próbáld ki azt a régi drivert, ami agp-s támogatott, aztán kiderül. Esetleg próbálj ki egy Omega 7.10-et Olvastam, hogy csak húzni nem tudták ezzel, de alapon kezelte rendesen.... egy misét megér.
-
Ha 1080-ra fáj a fogad, akkor ahoz már egy kétmagos CPU illik és ugye akkor már PCI-E. Mindenesetre azt azért jó, ha szem előtt tartod, hogy az ATI az AGP-s HD26000-at már elég gyengén támogatja.
a 2500+ konfom nekem is csak képregényben vitte az 1080p-t
Frissíts egy BIOS-t, rakj újra mindent, hátha... (jobb ötletem nincs, vaktában lövöldözök, de hátha
)
-
CCC-ben AutoTune beállított 845/1165-öt, de a current még mindig az alap. Hogy tudom rávenni, hogy használja is, amit beállított?
-
válasz
CPT.Pirk #3346 üzenetére
Hát... nem tudom, hogy olvatad és a hsz-emet, de odabiggyesztettem, hogy meg vagyok elégedve. Én alapból nem értem az 1600-as őrületet, mert egy 17 collos monitoron marhára nem látni nagyon a különbséget 1280-hoz képest, így én 1024 és 1280-ban játszok. Élsimítás, meg ilyesmit pedig akkor teszek fel, ha viszi. Ha nem, akkor nem, nem halok bele
-
Én 21-ért kaptam GDDR4-es Sapphhire-t
Pont úgy muzsikál, ahogy kell neki és amire számítottam. Nem egy erőbajnok játékokban, de HD-ben nagyon oda teszi magát! Játékokban pedig kicsit szerényebb re állítok mindent és már jó is
Meg vagyok elégedve.7600-ról tértem vissza az ATI-hoz, mert annak a drivere és a tv out kezelése nagyon rossz, finoman szólva. Erre rádugom a tv-t és nézem, nem kell bajlódni vele
-
válasz
Matamata #1962 üzenetére
Szia!
x1950GT-t nem ajánlom, a Pro az jó, de nem hajtja ki. HD2600Xt-t akarok én is venni (ezt sem hajtja ki teljesen), ám ebből nincs DDR4, viszont AGP-be bőven elég a DDR3 is ;) Passzív van, de akkor a házadnak kiváló szellőzése kell legyen (és nem úgy, hogy nincs feltéve az oldala
), nem javaslom. A Sapphire csendes aránylag, ha ezért kellene passzív.
a 3400+ se hinném, hogy full kihajtja, de mindenképpen jobb szvsz
belaazallat : Köszönöm a választ és a linket
!
-
válasz
belaazallat #1958 üzenetére
Azt hallottam, hogy pl. az AGP-s HD2600XT nem feltétlenül támogatott driver szinten a legújabb driverekkel.
Valakinek AGP-s tapasztalat, tudás erről? esetleg javaslat driver-re?
Köszi -
válasz
Tuco Ramirez #1954 üzenetére
Bőven... az én konfigomon is megy 1024x768-ban
Daffit: épp most akarok HD2600XT-re váltani
-
válasz
CPT.Pirk #1839 üzenetére
Nem, nem vitatom, hogy kevés, de nekem még elég és a kolléga kérdéséhez mérten írtam, hogy elég
Jó eredmény, nagyon is
nekem 5535 default beállításokkal a 3dmrk05. (nincs semmi húzva és nem 2600 karim van)
vmod-ra meg ne építsünk, átlagember nem megy bele... inkább néhány ezerrel több
-
válasz
CPT.Pirk #1830 üzenetére
Bocs, de az én konfigom is túl kevés ezek szerint? Nem vettem észre.
Komolyra fordítva a szót: szerintem még azért nem kell kidobni az agp-s gépeket, jól muzsikál nekem ez is. 6600GT-nél jobbakat is ki tud hajtani szvsz, bár elég gyér a konfigleírása, 7300-at meg végképp!7600GT DDR3 inkább.
LK: inkább sz ötezres
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Eredeti játékok OFF topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest