- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #1034 üzenetére
Soroljam? 1db. 12cm-es autómata szabályzós (én építettem) venti van a szekrényem hátulján, és az elvisz minden hőt...
Ezeken kívül csak ugye proci venti, tápventi (ezek is szabályzósak), meg a vidakri ventije van, ami 7,5V-on már hangosabb a teljes rendszernél, no de hamarossan lejebb fog halkulni őis.
MC Pite: helyesbítek, ATI RS 482/G
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
L4mie
veterán
válasz
barnam_ #1012 üzenetére
nekem X800XL em van Gigabyte passzívban!
Tojást sütni kitűnő!! ha nincs venti a házadban közel a karihoz akkor mindenképpen tegyél mert nekem mindig megsül (pixelhibák, majd autokikapcs) amikor véletlenül nincs rákapcsolva, amugy egy alacsony fordulatszámon pörgő zalman 9cm es támogatásával hajtom, hangja semmi, viszont ezzel már kézmelegre hül!
Szval hiába passzív, kell neki egy kis légmozgás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged