- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIstIII
senior tag
Lehet mégse Sapphire lesz ha tényleg hangos (nekem minden venti 6 volton jár ami csak van a gépben)vagy ultimate vagy gigabyte
-
IIIstIII
senior tag
Nagyon jó teszt van a tomshardware.comon nem is egy. És mindenhol szerepel a 2600 a ddr3 is meg a 4 is. És teljesen az jön le hogy a régi játékok (minden eddig megjelent) az NVnek kedveznek kivéve a companies of... . De az új főleg DX10ben az Atinak kedveznek csak szegény nem bírja a szűrőket ott mindig elvérzik. Utánajártam ennek az ingyen gammáknak itt az oldal:
[link] -
IIIstIII
senior tag
Ó ne már. A fél megás netemen egy hét mire lejön.
asszem marad a warez akkor. De a sapphire mellett sztem kitartok ha tényleg csendes.
-
IIIstIII
senior tag
válasz
Komplikato #1066 üzenetére
Mivel fanatikus HL rajongó vagyok ezért sztem Sapphire lesz. Amúgy időpontra tegnapp jelent meg az EP2. Pl a gamestaros srácok már tolják. A boltokba lehet egy kis csúszással fog érkezni.
Ezt úgy tudom elképzelni hogy kapok egy kuppont és azzal ha bemegyek a boltba kezembe nyomják a black boxot?! Csak kérdéses hogy mely boltokban lehet ezt megtenni nem akarok emiatt pestre utazni.
Amúgy ha passzív lenne akkor ráraknám az itthon porosodó 8cmes ventit de inkább sapphiret veszek (a 9550 tuningisten bedobta magát a szívembe)
-
IIIstIII
senior tag
Hy.
2600Xt-t szeretnék venni de nem tudok dönteni melyiket. Amik ki vannak szemelve:
Gigabyte 2600 Xt 256mb ddr3as passzív hűtővel
Sapphire 2600xt ugyancsak ddr3 lite aktív
Sapphire 2600xt ddr3 full ismét aktív hűtéssel.Első kérdésem hogy a Full verzióhoz mit adnak? Egyik oldalt láttam a dobozon egy HL2 ep 2 feliratot meg egy 3Dmark06ot. Ezeket adják hozzá? Az ep2 most jelent csak meg akkor ez hogy van?
A másik az az hogy később tuningolni akarom a karit e szemszögből mind1 melyiket veszem mert később akarok rá venni normális hűtőt de melyik márkát lehet jobban húzni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Hardcore café
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Revolut
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest