Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
Bundás22
üzenetére
Hát nemtom, a feltételezések engem annyira nem érdekelnek.
Kicsit bizonytalan vagyok, de egyelőre úgy tűnik, hogy a 2600XT gyorsabb a 8600GTS-nél a jelenlegi gamék mellett is. A kínai cikkel kapcsolatban meg mintha az eredmények ''hasraütésre'' születtek volna. Az XT ára viszont a GT árában van, ami miatt a legjobb választás lehet a piacon, ha időben kijön.
Viszont ha 2 hónapot kell a kártyára várni, akkor nekem az nem ér meg annyit, mert 2 hónapig nem akarok S3Trióval netezni
-
athomi
veterán
válasz
Bundás22
üzenetére
Semmilyen tesztet nem láthattunk eddig ami vmit is ér, úgyhogy azt sem tudjuk a mostani játékokban hogyan szerepel az x2600xt a 8600-hoz képest. Okosabbak leírták, hogy miért sokkal jobb egy x2600 egy 8600-ashoz képest, de kérdés mikor lesznek olyan játékok amikor ez ki is jön. Ha a mostanában megjelenő játékokban csak hasonlóan teljesít az x2600-as a 8600-hoz képest, akkor jobb vételnek fog bizonyulni és az ára sem lesz sok.

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Asztalos klub
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Dell notebook topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest