- OLED TV topic
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
CPT.Pirk #2834 üzenetére
Gratula a cikkhez
kár, h nem olvastam hamarabb
Egy kérdésem lenne csupán: a ház illetve táp ventijét is gondolom áramkörözted, ez esetben hová heylzeted el a mofsetet? a VGA esetében írtad, h a lamellák közé került, gondolom azért nem nyomtad be a tápba
és az is érdekes, h az én 7300GT-s Zalmim nem is hasonlít: míg a tied réznek, az enyém alunak tűnik, és a lemellák is másak
-
Komplikato
veterán
válasz
CPT.Pirk #2260 üzenetére
Nem tudom más tévéknél miként van, bár gyanítom ugyan úgy, de tesom Samu tévéjén (26 vagy 27''?) 1360x768-ra lehet beállítani, de nem vészes. Vagy 1280-ra, de akkor ugye meg nem natív, bár annyira nem látszik. (És ez ment egy ezer éves GF2MX-el, és egy R9550-el is jól)
Igaz másodlagos megjelenítő, ha elsődleges, akkor lehet kell hozzá driver, esetleg csinálni kell progival? -
-
válasz
CPT.Pirk #2253 üzenetére
''Most 68-cm -es LCD TV-n gépezek, ezt végre 1 méter távolságból is eltudom olvasni. Már csak azért is megéri majd nekem egy 2600XT, mert végre hangis megy fel a HDMI csatlakozón keresztűl...''
Ez most az összes HDMI csatlakozós Tv-n működik, vagy csak a legújabbakon? A hangátvitel. -
Bundás22
őstag
válasz
CPT.Pirk #1945 üzenetére
Szerintem meg aki félti a szemét, az már nem használ CRT-t én meg mióta van gépünk a CRT-t bámulom('93-94 óta) heti átlag 10 órát, világéletemben CRT T.V.-t bambultam(heti mitommén 10 órát), és a szemész orvosok mindíg megdöbbennek mikor a legalsó sort tökéletesen hiba nélkül oda vissza szemmeresztés/hunyorítás nélkül elolvasom
Ne dőljetek be a marketing-nek
[Szerkesztve] -
GuMipOkE
senior tag
válasz
CPT.Pirk #2107 üzenetére
A Microsoftos HD-k nagy része nekem is lefut, de komolyabb HD-k (h.264) már szaggatnak. Kb 3Ghz-re kellene tuningolnom a procit, hogy elég legyen, de ekkora tuningot nem bír a cpu.
Volt egy 300 (film) HD trailer, ami szintén szaggatott a részletesebb részeknél. Tehát nem mindig elegendő a procim. Arra számítok, hogy a 2600XT megoldja a problémát, és AA nélkül elegendő lesz játékokra is 1280-ban...
Ebben a topikban tárgyalják a témát:
[link] -
Olasza
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #1945 üzenetére
Ez engem nagyon érdekelne. Mennyivel másabb az LCD, mint a TFT játékokban, válaszidő és társai. Szóval megéri inkább egy méretes TV-t venni monitor helyett, ha a felbontás nem számít? Én is gondolkoztam hitelben egy méretesebb TFT-n, de a magas felbontásuk engem hátráltat, úgysem tudnám használni.
-
Armando_19
őstag
válasz
CPT.Pirk #1407 üzenetére
Kapitányúrnak jelentem, hogy a processzorát ehez a videókártyához bővítse egy 3700+ Sangiego kódnevű CPU-ra.
Azzal már rendesen ki fogod tudni hajtani szerintem. Ha ramod megy 235-ös FSB-n, akkor a CPU-d 2585ön betonstabilan fog menni alapfeszen. 1MB cache is sokat számít.
Egy ilyen kártyából sokkal jobb teljesítményt tudsz kisajtolni vele. Pajtinak a 7900GS-ét is nagyjából kihajtja egy ilyen prockó. -
venember83
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #603 üzenetére
Hat elnezve specifikaciot, mar amiket tudnuk, nem lesz vmi nagymeno dx10ben, jo ha 8600GTS kornyeken lesz, mondjuk picit feljebb gddr4el, de az sem vmi nagy eredmeny... Ugyanazt a strategiat kovetheti ATi is mint az nV, 2900XT-t vetet a neppel, ha jatszani akar. De hidd el, h nagyon orulnek ha nem lenne igazam
mod: kov generacio: nem tudom, nem vagyok jostehetseg, de ATi-nal altalaban (meg nV-nel is) sok esetben jobb volt varni par honapot mig kijott a kov generacio, vagyis ugyanaz a gpu tovabbfejlesztve, mert jelentosen jobb volt teljesitmenyileg, fogyasztasilag, hutes szempontjabol. Pl rebesgetnek januari 55nm-es technologiat az ATinal, de erre komolyan nem lehet alapozni, csak ugy megjegyeztem.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Revolut
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest