- Házimozi belépő szinten
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Monitorkalibráló eszközök
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
marcias
üzenetére
Erre egy példát tudok mondani. Van idehaza egy 12cm-es hazai gyártású papst ventim, 12V-on bántó hangja van (öreg, zörög, stb...), de 5V-on használva minden bántó zaj eltűnik, és csak a szélzaj marad, szóval érdemes ventike halkítani, mert tapasztalatom szerint amíg nincs feszültség emelve az adott alkatrésznek, addig nincs is szükség maximális hűtésteljesítményre, egy procinak pl. mindegy, hogy 35 v. 55 fokon megy...
Azt a cooler master cuccot meg nem igazán értem, számomra nem derül ki, hogy valami halk ventilátor hűt, esetleg egy kis teljesítményfelvételü thermoelektromos hűtőlap csinálja benne a hideget, bár úggy alapból nemlátom az értelmét a konstrukciónak, ha vinyók nincsennek beszorítva szűk helyre, akkor vígan elvannak 45-50 fok körül...
nah de ez a topic nem erre van, inkább mindenki kezdjen el pénzt átutalni nekem, hogy vehessem már az XT-t. (ez esetben nem kellene melóznom, és annyi tesztet kapnátok, amennyit csak akartok)
sosperecek18: THX! Azóta árnyékolás gyanánt a belső teret körberagasztottam alufóliával, leföldeltem, majd az egészet leborítottam habszivacs jellegű fehér plafonburkoló cuccal. Vízhűtésre sosem lesz pénzem, meg igazából nemis van rá szükségem, minimális zajszintel elmegy a gép egész nap...
Egyébként hátul kábelek bedugdosásakor kissé szúk a hely.
Plusz a képen látott venti melett kilett vágva a szekrény, és papír légcső megy onnan a porcesszorra, ami egyenessen a külső hideg levegőt szívja be.
Majd lehet h. frissítem a képeket holnap.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest