- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Thx.
Mikor még volt gépházam, akkor a házventiket működtető áramkör mosfetjeit szigetelve (ez fontos) felrögzítettem egy tápból származó alu bordára, amit a lamelláinál fogva rányomtam a floppy tartó keret alsó lemezére, de kvázi mindegy hova rögzíted, csak ha fémre kerül, akkor szigetelni kell, mert külömben csak maxon forog a venti.
A mostani tápom gyárilag ilyen szabályzós, de egy másikba tettem, ott annyit csináltam, hogy az egyik hűtőbordájában kicsit szétfeszítettem a lamellákat, benyomtam közéjük, majd odaragasztottam az érzékelőt, (aszthiszem a kisfeszültségü rész hűtőbordájához) az áramkör többi része meg a levegőben lógott a tápon bellül, egy gyorskötözővel rögzítve.
A 7300GT-m meg galaxy gyártmány volt, és csak kinézetre réz, valójában alu bordával, cseréltem is hamar VF-700 -ra...
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest