Új hozzászólás Aktív témák
-
Emosz
tag
válasz
AMD Power #80 üzenetére
Viszont a másik ''bajom''(szerk:bajaim) ha mondhatom így, hogy mindháromra kifutná a költségvetésemből(2400xt,2600xt,x1950) sőt, még egy accelero s1es is pihen a polcon de ugyebár csak augusztus második felében tudom megvenni bármelyiket(q3 vége pont...),ráadásul nem is sürgős mert itt a gépembe a dx10es(
) integrált vga(intel x3000) szóval nagyon okosan kellene dönteni....
A slusszpoén még csak most jön mert az nvidia meg szeptemberre azaz a q4 elejére igéri az új szériáját ami nagy valószinüség szerint hatással lesz a jelenlegi kártyák árára és nagyon nincsen már messze(19nap)....
Szóval elég nehéz így dönteni,hiába bújom a teszteket ha szeptemberbe meg nagy valószinüséggel berobban az nvidia és átformálja az egész piacot(megint)...Azt is sejtem, hogy sokan szeretnének küzdeni ilyen problémával mint én de higyjétek el nem olyan jó dolog ez.....Amíg nincs új kari nincs se játék se komolyabb alkalmazás....
Tehát egyelőre várok és figyelem az eseményeket,bár van egy kártya ami igazán tetszik....(2600xt sonic->azért szemezek vele mert jó a hardverösszetétele(1.1es ramok,türhető gyártósoron készíthetik a forrasztásokból kiindulva,csendes és jó a hűtése és nem utolsó sorban jól is néz ki csak az inno 8600gthez képest ~2Kval drágább....
ps:gondolom neked sem lenne egyszerű,sőt talán másoknak sem egy ilyen helyzetben dönteni mert nem 1-2 hónapra állítottam össze a jelenlegi gépem,szeretném 1-2 évig kihúzni a jelenlegi konfiggal és direkt a vga kártyát hagytam a legutoljára mert mostanság túl sok a variáció.....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nyomtató topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged