- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zunex
tag
válasz
wwenigma #20706 üzenetére
Olvastam hogy nekem Cucore bios kéne a techpower oldalán meg elvileg csak "simák" vannak. Windowsból tudom emelni a feszt de nem segít semmit. Valami más lehet a gond. Ha valaki ki tudná menteni a sajátját azt nagyon megköszönném. igazából félek már a techpower oldalától
3 blind flash és annyi stressz. kár volt bántani..
amúgy mostani az 0.12.20-as bios van fennt. ha visszafele megyek az nem okoz problémát?
-
Zunex
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy amikor még megkaptam a kártyát (Asus EaH 5770 voltage tweak edition) akkor boldogan ment 925/1330-on, de mióta (nem birtam magammal) lecseréltem a biost azóta 880/1200 is gondot okoz neki és a 2D teljesítmény se egetverő (-20 fps, ha megnézem játékban a scoreboard-ot.) Valaki ki tudna segíteni egy gyári jól működő biossal, ami nem a techpower weboldaláról van? Az összeset kipróbáltam onnan és semmi. Blind flashelnem is kellett párszor..
Pontos típusköszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest