- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
horvathkrisz #2 üzenetére
Minek hoztad fel ezt a régi topikot?
Nem férsz a bőrödbe?
Zártam. -
grobdzi
csendes tag
Szóval vettem egy Connect3D Ati Radeon 9600XT 128 Mb-os videókártyát. Az új gémekkel (Doom 3, MOHA PA, FIFA2005, NFS U2) nincs is gond, azok szépen mennek. Néhány régebbi gémnél (pl. NFS HP2, stb.) meg néhány újnál is játék közben fagyás van: a monitor energiatakarékos üzemmódba kapcsol, hiába rángatom az egeret, má' nem jön vissza többé semmi, és csak a Reset segít.
Ez vajon mé' van? Lehet, hogy egy erősebb táp kéne a gépbe? Jelenleg egy 300W-os van a gépben, a kártya leiratában is ilyet írnak követelményként. Ja meg a dobozán rajta van, hogy külön táp is kéne neki, ennek ellenére a kártyán semmilyen ilyen csatlakozás nincs.
Má' letöltöttem az 5.1-es Catalyst-ot is, az sem segített. Ja Win XP SP2-vel van a gépen, ha ez befolyásol valamit. A proci AMD XP 1700, a többi 512 MB RAM, ASUS A7N8X alaplappal.
Hallottam má' olyat is, hogy az valami Radeon 'átok' és csak patch segít a gémeken.
Nem tudom mit tegyek, plíz HELP!
Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest