- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
wedlock
tag
Lenne egy ''ostoba'' kérdésem a szakik felé.Régebben nVidia alapu kareszom volt és azon az AA beállitások közt volt a 2xQ (A pontos nevére már nem emléxem).SZal az Ati kártyáknál ez mekkora élsimításnak felelne meg?2x 4x?
-
wedlock
tag
A hibák elég észrevehetőek,hirtelen elég szép darabok ''hiányoznak'' a képből.(értsd:mintha belevágnának a képbe egy pillanatra,és a helyén full feketeség honol).Hogy mennyit emelj?Hát ez kártyafüggő.A 550/680 értéken nálam még stabil a kari,580/700-nál 3Dmarkban még nem,de pl a FarCry-ban hibázik.Próba cseresznye,türelemjáték
-
wedlock
tag
Miközben futtatod a teszteket,két dolog lehetséges a hibáknál.Vagy elcseszi a textúrákat (fekete bevillanások,elszineződött textúrák,ezek a ram túlhúzására utalnak),vagy egyszerüen leáll és kifagy.(ez a gpu túlhajtására történik).A végén kiír egy pontszámot,amit a géped kap a teljesitményére,de a hibákról 1 kukkot sem szól
-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT × #3587 üzenetére
A kari teljesen a gyári állapotban van,gyári cooler,ramokon nix borda.VPU hőfokok:
idle:32-33 C
Terhelt:45-47 C -
wedlock
tag
válasz
× B@LINT × #3584 üzenetére
NIncs szerencsém a ''Bencsmárkokkal''....feladom
-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT × #3582 üzenetére
Leszedtem a sima 1.0-ás verziót is,eredmény ugyanaz..Ilyenkor mi van?
-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT × #3580 üzenetére
Hagyom a P-be,annyira nem érdekel..
-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT × #3578 üzenetére
Ugyanezt a 1.2.0-ásat....
-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT × #3576 üzenetére
A 3Dguru oldalárol szedtem le,de kétlem hogy letöltési hiba lett volna,hisz akkor a telepítő se indult volna el.Szerintem
-
wedlock
tag
Egy kis segitséget kérnék......Letöltöttem a 3Dmark05-öt,feltelepitettem,de amint a ''run3dmark'' feliratra kattintok,a progi kilép.Egy fél pillanatra elsötétül a kép,és visszadob a desktopra.A legujabb 5.4-es catalyst van fenn,szal nem értem mi a hiba oka.Valakinek van esetleg valami ötlete ezügyben?
-
wedlock
tag
válasz
[infinity] #3573 üzenetére
550-en,de az 580-tól se retten meg
-
wedlock
tag
válasz
[infinity] #3570 üzenetére
Az én memóimon sincs hűtés,mégis 100 mzh-val lehet felljebbküldeni őket.(Igaz,én csak plusz 80-at használok)
[Szerkesztve] -
wedlock
tag
válasz
[infinity] #3567 üzenetére
Addig érdemes húzni amig nem hibázik teszteknél,játékoknál.A végeredményből visszaveszel 5mhz-t,és használod egészséggel
-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT × #3560 üzenetére
Leszedem,és lefuttatom....Úgyis kiváncsi vagyok hogy milyen teszteket kell túlélnie a gépnek
-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT × #3557 üzenetére
Na itt a kép az eredményről:
Bővebben: link
a '05-öt még nem próbáltam sosem,szerintem feleslegesen szenvedtetném a gépem -
wedlock
tag
válasz
× B@LINT × #3552 üzenetére
Igen,3Dmark03-om alatt néztem,alapbeállitásokkal.Igaz,a kari húzva volt 550/680-ra.Ha tudtok ajánlani valami ingyenes,egyszerü képlopó progit,linkelek képet
-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT × #3549 üzenetére
A te prociddal csak 4400 pötty?Furcsa mert az én öreg Willamettemel 4350 pötty..
-
wedlock
tag
Sziasztok,mennyi a reális ára egy 9600xt-nek mostanság a hardwarepiacon?Mert én kb 2 hónapja vettem a sajátomat 25k-ért,most meg pofátlan alacsony áron kinálgatják őket....Ennyire leesett volna az áruk?
-
wedlock
tag
válasz
Frenky89 #3111 üzenetére
Hmm...télleg.Nekem se hozta be.Probáld meg akkor a Bővebben: link cimet,és ott a radeon driverek közt meglelni az omegát
-
wedlock
tag
válasz
Frenky89 #3107 üzenetére
Bővebben: link
És itt megkeresed a legujabbat..
[Szerkesztve] -
wedlock
tag
Nos mélyen tisztelt 9600xt tulajok!Kis segitségre lenne szükségem két probléma megoldásához.Az első:Ha 800x600-as felbontásba állitok be bármit,a kép erősen elcsúszik balra.1024x768 esetén középen van,de van pár játék amit 800x600-ban akarok játszani.Meg lehet oldani hogy a két különböző felbontáshoz más-más eltolást adjak?A másik: a sims 2 a régi Gef4 Ti4200 (64Mb) karimmal jóval gyorsabb volt,mint a mostani 9600xt-vel...Ez vajon hogy lehet?
-
wedlock
tag
válasz
Trance_Enegy #3004 üzenetére
Szerintem ez nem driverprobléma...vagy az everest számol rosszul,vagy valami bios-firnyák lehet
-
wedlock
tag
Elnézést a zavargásért,de lenne egy kérdésem a sját kártyámmal kapcsolatban (Sapphire 9600Xt 256 mb).Egy 2,6 Ghz-s Cerka van a gépemben és úgyérzem hogy ez a kártya sok ennek a procinak.Vagyis nem hajtja ki rendesen.Jól érzem?
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Kalandor: Habemus papam
- További aktív témák...
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest