- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Ja még lenne egy érdekes kérdésem: nyáron majd megőrültem, hogy miért nem látok normális BINK videót a játékokban - konkrétan a POP:SoT-ban -, azaz volt egy kis gond: zöld pixeleket hajigált a lejátszás közben összevissza, és úgy tűnt, a kártya (gép) melegedésével összefüggően. Aztán azt a megoldást találtam a neten, hogy úgy néz ki, hogy ez a dolog valahogy a procitúlhajtással függ össze, ami meg azért vicces, mert mindig alapon használtam a gépet, azaz XP 2400+ esetében 15*133-on. Szóval azt a megoldást ajánlotta vki, hogy 60MHz underclock, és eltűnnek a zöld pixelek: ez végül nekem is bevált, és elégedett is vagyok az eredménnyel, csak tök fura, mert az FX-szel nem csinálta (csak azon meg nem a játék KÖZBEN volt sz*r, mert a framrate, hogy úgy mondjam...
).
Szóval a kérdés: volt másnak is ilyan gondja itt a PH-n? (Zöld pixelek a játék közben lejátszott BINK videókon, pl. PoP:SoT, vagy SW:KOTOR, stb.) Anno nagyon keresgéltem, hogy mi lehet, de csak külföldi oldalakat találtam, viszont azok szerint ez nem egyedi eset. Lehet, hogy az alaplap vacakolt, vagy bármi?
Aktív témák
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest