- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Clone_73
csendes tag
játék alatt ha fülessel játszol úgysem hallod a dolgokat, terhelés nélkül.
Sapphire-t hallottam már az olyan mint a pórszívó, Giga nem tudom milyen
nekem az Asus 4850 es Glaciator hűtő van rajta, semmi zavaró hangja nincs, pedig nincs rajta az oldala a háznak.Ha annyira csendeset akarsz csinálj vízhűtést, 40 rugóbol megúszod az egészet, és tényleg csend lesz, zavaró szokatlan csend .....
-
Clone_73
csendes tag
A 4850 vs 4870 szerintem jobban jársz ár érték arányban ha most veszel egy 4850 et.
vársz 1-2 hónapot míg jön esetleg egy kiforrottabb driver, és addig megnézegeted elég e ahhoz amire neked kell.Aki eddig 4870 et vett mindenkitöl azt hallottam, hogy többet várt tőle, persze arra is igaz lehet az ujabb driver...
Én is ilyen cipőben jártam, de én a 4850 mellett döntöttem, és ha kevésnek tűnik akkor veszel mellé mégegy 4850 est.
Persze ahhoz alaplap is kell meg egy jobb táp.
ez csak a saját véleményem...
-
Clone_73
csendes tag
válasz
Zomb€€ #27745 üzenetére
Szia
A pendrive os ready boost csajk annyi hogy bedugod a pendrive ot és indulásánál felkinál egy olyat, hogy rendszer gyorsítása.
Itt megadhatod neki mekkora területet szánsz a dologra. Érdemes legalább 1-1.5 Giga.
Ja és nem árt egy mai penna driveÉn egy 8 gigás kingstone ból adtam neki 2 gigát.
2-3 ujraindítás után mikor mindent kipakolgat neki ami tényleg gyakran kellett érezhetően gyorsabban indul és áll is le.Ja és USB 2.0 kell hogy legyen!!!!
Hivatalosan:
"ReadyBoost használatával a gyakorta használt programjaink, fájljaink (pl. dll-ek) merevlemezünk helyett USB pendriveunkon foglalnak helyet. USB kulcsunkból egy gyorsítótár lesz, ami a lapozófájl kiterjesztése. A flash memóriák egyedi tulajdonsága ugyanis, hogy szekvenciálisan és véletlenszerűen is ugyanolyan tempóval képesek az adatok olvasására, így a rendszer - kb. 10x - gyorsabban éri el a szükséges fájlokat mintha az merevlemezen volna. Az adatok természetesen védve vannak a pendriveon AES 128bites titkosítással, így illetéktelen kezekben sincs okunk aggodalomra. Mivel a ReadyBoost a lapozófájl kiterjesztése, a rajta lévő adatok a merevlemezen is megtalálhatók, így bármikor nyugodtan eltávolíthatjuk az USB kulcsot, semmilyen adatvesztés nem fog bekövetkezni. A ReadyBoost nem csak USB pendriveal, hanem SD és CompactFlash kártyával, valamint USBs merevlemezzel is működőképes. A Microsoft 1GB fizikai memória mellé 1GBos pendriveot javasol, de legkevesebb a fele legyen a fizikai memória méretének (azaz 512MB). Az elérhető sebességnövekedés jelentősen függ a rendszeren futó alkalmazásoktól!"
Asszem ennyi
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Subaru topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Robogó, kismotor
- VoLTE/VoWiFi
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest