Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Clone_73

csendes tag

válasz Mankó #30485 üzenetére

játék alatt ha fülessel játszol úgysem hallod a dolgokat, terhelés nélkül.

Sapphire-t hallottam már az olyan mint a pórszívó, Giga nem tudom milyen
    nekem az Asus 4850 es Glaciator hűtő van rajta, semmi zavaró hangja nincs, pedig nincs rajta az oldala a háznak.

Ha annyira csendeset akarsz csinálj vízhűtést, 40 rugóbol megúszod az egészet, és tényleg csend lesz, zavaró szokatlan csend .....

• Clone_73

csendes tag

A 4850 vs 4870 szerintem jobban jársz ár érték arányban ha most veszel egy 4850 et.
    vársz 1-2 hónapot míg jön esetleg egy kiforrottabb driver, és addig megnézegeted elég e ahhoz amire neked kell.

Aki eddig 4870 et vett mindenkitöl azt hallottam, hogy többet várt tőle, persze arra is igaz lehet az ujabb driver...

Én is ilyen cipőben jártam, de én a 4850 mellett döntöttem, és ha kevésnek tűnik akkor veszel mellé mégegy 4850 est.

Persze ahhoz alaplap is kell meg egy jobb táp.

ez csak a saját véleményem...

:R

• Clone_73

csendes tag

válasz Zomb€€ #27745 üzenetére

Szia

A pendrive os ready boost csajk annyi hogy bedugod a pendrive ot és indulásánál felkinál egy olyat, hogy rendszer gyorsítása.
    Itt megadhatod neki mekkora területet szánsz a dologra. Érdemes legalább 1-1.5 Giga.
    Ja és nem árt egy mai penna drive :D Én egy 8 gigás kingstone ból adtam neki 2 gigát.
    2-3 ujraindítás után mikor mindent kipakolgat neki ami tényleg gyakran kellett érezhetően gyorsabban indul és áll is le.

Ja és USB 2.0 kell hogy legyen!!!!

Hivatalosan:

"ReadyBoost használatával a gyakorta használt programjaink, fájljaink (pl. dll-ek) merevlemezünk helyett USB pendriveunkon foglalnak helyet. USB kulcsunkból egy gyorsítótár lesz, ami a lapozófájl kiterjesztése. A flash memóriák egyedi tulajdonsága ugyanis, hogy szekvenciálisan és véletlenszerűen is ugyanolyan tempóval képesek az adatok olvasására, így a rendszer - kb. 10x - gyorsabban éri el a szükséges fájlokat mintha az merevlemezen volna. Az adatok természetesen védve vannak a pendriveon AES 128bites titkosítással, így illetéktelen kezekben sincs okunk aggodalomra. Mivel a ReadyBoost a lapozófájl kiterjesztése, a rajta lévő adatok a merevlemezen is megtalálhatók, így bármikor nyugodtan eltávolíthatjuk az USB kulcsot, semmilyen adatvesztés nem fog bekövetkezni. A ReadyBoost nem csak USB pendriveal, hanem SD és CompactFlash kártyával, valamint USBs merevlemezzel is működőképes. A Microsoft 1GB fizikai memória mellé 1GBos pendriveot javasol, de legkevesebb a fele legyen a fizikai memória méretének (azaz 512MB). Az elérhető sebességnövekedés jelentősen függ a rendszeren futó alkalmazásoktól!"

Asszem ennyi

Aktív témák