- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
válasz
old gray #47669 üzenetére
egyet kell értsek tzsolesz kollegával. nekem annó még volt 3870 cf-em, tapasztalatnak nem volt rosz, de ráá kellett jönnöm arra, amit most nem írok le, mert most írták le előttem. én is a 4890-re voksolok, és csak azárt nem vettem azt, mert akkor még nem jelent meg. ezért maradtam az akkori csúcs mellett, 4870 1gb. jól gondold meg, mert sok fejfájást okozhat majd neked a skálázódás.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
old gray #47669 üzenetére
De hiszen még plusz 5K, és 4890 1Gb-od van, amivel abszolút soha nem szívsz egy percig sem. A CF skálázódása nem mindig megfelelő, sokszor nem is megy ugye. Van olyan játék ahol 80-90%-os a skálázódás, de van ahol csak 30-40, vagy éppen 0%.
A helyedben nem ragaszkodnék a CF-hez. A 22K-ós PCX-es 4830-ból megérte volna 2db-ot venni, ez nem vitás, de ugye az elfogyott.
Én nem építenék CF-et, ebben a kategóriában, mert nem megy akkor nem elég egy kártya teljesítménye. 4890-nél más a helyzet, mert ott egy darab is eléggé erős ahhoz, hogy játszható legyen minden játék 1920-ban. (Crysis, stb. kilőve maximum)
Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- SzoftverPremium.hu
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged