Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
-pooshy- #21104 üzenetére
En is ájszkjúra várok, de sehol sem kapni. Nincs kedvem huto cserevel szorakozni.
Sosem ertettem miert nem ad ki 2 slotos hutovel 4850-et. olyannal mint a 4870-en van.
Szerintem 5k-val tobbert adnak, senki sem szarakodna huto cserelve. Nem melegedne fel mindegyik annyira, kevesebb lenne a selejt, mindenki jobban jarna.ovics: lesz
-
.Oldman.
tag
válasz
-pooshy- #21104 üzenetére
Nna!
Az opcionális (nem ref.) hűtésű kártyákat sokan szídták az előzőekben. Nekem nincs tapasztalatom, mert alap kártya XML tuninggal nekem elég. Sokan írták, (nem keresem ki az idézetet sry), hogy a Toxic nem volt jó vétel. Sztem ha már annyit áldoz vki, akkor toxic-ra rádobni egy kis pénzt és kijön egy 4870.
Szerintem..
Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- LEGO klub
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest