- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
Aktív témák
-
guest
veterán
Mogul! Szemben azzal, amit Den javasol (hogy ti. az eszközkezelőben tiltsd le az SB Live-ot), én határozottan azt javaslom (és ebben a sorrendben):
1.) uninstalláld a driver-eit,
2.) vedd ki a kártyát fizikailag is.
Ugyanis ha az SB Live kártyával összefüggésben lépett fel a probléma, az lényegében BIOS szintű, és NEM tüntethető el csupán azzal, hogy a kártya nincs Windowsban aktiválva.
Hardware-es T&L és shader-ek NEM kellenek a Comanche4-hez, de abban igaza van Den-nek, hogy ha egy hibás beállításból kifolyólag ilyenre számít a program, akkor azt nem fogja tudni használni, hiszen ilyesmik nincsenek a Rage 128-ban. -
Den
veterán
Legegyszerűbben az eszközkezelőben tudod kiktatni az sb-t úgy hogy a paneljén kipipálod a ''tiltás ebben a hardverprofilban'' négyzetet.
A két hibaüzenet azért van, mert a 128 pro-ban nincs hardveres t&l, + shader, viszont ebből következtetve lehet hogy azért nem megy a játék, mert a grafikus beálításainál rossz grafikus adapter van beállítva és azt hiszi valamilyen Geforce va a gépben.
den -
guest
veterán
Mogul, a konfigodat illetõen a következõ megjegyzéseim/kérdéseim lennének:
1.) MSI alaplapok HDD kezelése néha furcsa lassulásokat produkál az újabb Maxtor HDD-kel. Nálad e téren minden rendben?
2.) A proci, a RAM, a grafikus kártya és a CD író rendben lévõnek látszik.
3.) Az SB Live helyett átmenetileg (a tesztelés idejére) használj más hangvezérlõt (alighanem van az alaplapon is).
4.) A Win98SE jó, biztosan nem forrása a problémának, amibe belefutottál. (Szóval ne hagyd magad rábeszélni az XP-re.) -
Den
veterán
Milyen op rendszert használsz?
Nekem hasonló konfigom van (csipszet, memória, hangkártya, videókártya) xp-vel, de nekem is voltal gondjaim. Az a drájver amit az xp föltesz, nem kezelte az opengl-t, a tv-t a txt-t, és a dvd-t. Amit az ati-tól letöltöttem, hivatalos drájvert az egy bugos szar. Végül a kártyához kapott cd-ről föltettem a win2k-hoz való drájvert, azóta minden műxik.
den -
guest
veterán
Clyde:
A C4-gyel nekem is volt valami gondom, rosszul volt feltörve, lehet ez a baj. Én felpeccseltem (codeseekers.com/gf/), azóta megy. Ment, mert már leszedtem. EE:Cohokum ruleyy!!!! :-))) -
guest
veterán
Érdekes, nálam a Commanche4 rendben megy, pedig a grafikus kártya hasonló (ATi Rage 128 Pro ViVo). Ellenőrizni kellene a driver-eket, hogy megfelelően vannak-e installálva. A kívánt installálási sorrend:
1.) VIA 4in1 (ha VIA chipset-es az alaplap),
2.) Sound Card (vagy chipset) driver, de NEM a CD-n lévő, hanem cégtől letölthető legújabb verzió,
3.) DirectX 8.1,
4.) Display driver (nem mindig a legújabb a legjobb, szóval érdemes több fajtát is letölteni az ATi honlapjáról),
5.) VIA PCI Latency Patch,
6.) A játék installálása.
A gubancok leginkább abból szoktak adódni, ha valaki előbb akarja installálni a Display driver-t, mint a DirectX-et, illetve ha csak utólag a VIA 4in1 driver-t, holott az általam megadott sorrend a kívánatos. Ugyanígy, problémás az AGP 4x üzemmód (bizonyos alaplapokban) és az SB128/SB Live hangkártyák használata. Ezeket mellőzni célszerű. -
guest
veterán
Addig is amíg kiderül, hogy melyik játékról is van szó:
Sok mai játék (pl. a Quake3Arena is) a HDD-n tömörítve tárolja a textúrákat és hasonlókat, amit a játék indításakor átmenetileg kicsomagol, általában arra drive-ra, ahol a játék installálva van. Ez 100-200 MByte plusz hely igényt is jelenthet. Ha nincs ennyi plusz hely a játék indítása előtt a HDD-n, akkor misztikus el nem indulások és lefagyások lépnek fel egyből. -
guest
veterán
Mi ez a C4 játék? (Commanche 4?)
-
guest
veterán
Sziasztok!
SOS! nem tudom elindítani a C4 játékot (más gépen tökéletesen fut)arra gyanakszom, hogy a felbontás vagy a videókártyám beállítása nem jó!? A demo lefutása után kilép, vagy lefagy.
Aktív témák
Hirdetés
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- CPU léghűtés kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest