Aktív témák
-
guest
veterán
Mogul! Szemben azzal, amit Den javasol (hogy ti. az eszközkezelőben tiltsd le az SB Live-ot), én határozottan azt javaslom (és ebben a sorrendben):
1.) uninstalláld a driver-eit,
2.) vedd ki a kártyát fizikailag is.
Ugyanis ha az SB Live kártyával összefüggésben lépett fel a probléma, az lényegében BIOS szintű, és NEM tüntethető el csupán azzal, hogy a kártya nincs Windowsban aktiválva.
Hardware-es T&L és shader-ek NEM kellenek a Comanche4-hez, de abban igaza van Den-nek, hogy ha egy hibás beállításból kifolyólag ilyenre számít a program, akkor azt nem fogja tudni használni, hiszen ilyesmik nincsenek a Rage 128-ban. -
guest
veterán
Mogul, a konfigodat illetõen a következõ megjegyzéseim/kérdéseim lennének:
1.) MSI alaplapok HDD kezelése néha furcsa lassulásokat produkál az újabb Maxtor HDD-kel. Nálad e téren minden rendben?
2.) A proci, a RAM, a grafikus kártya és a CD író rendben lévõnek látszik.
3.) Az SB Live helyett átmenetileg (a tesztelés idejére) használj más hangvezérlõt (alighanem van az alaplapon is).
4.) A Win98SE jó, biztosan nem forrása a problémának, amibe belefutottál. (Szóval ne hagyd magad rábeszélni az XP-re.) -
guest
veterán
Clyde:
A C4-gyel nekem is volt valami gondom, rosszul volt feltörve, lehet ez a baj. Én felpeccseltem (codeseekers.com/gf/), azóta megy. Ment, mert már leszedtem. EE:Cohokum ruleyy!!!! :-))) -
guest
veterán
Érdekes, nálam a Commanche4 rendben megy, pedig a grafikus kártya hasonló (ATi Rage 128 Pro ViVo). Ellenőrizni kellene a driver-eket, hogy megfelelően vannak-e installálva. A kívánt installálási sorrend:
1.) VIA 4in1 (ha VIA chipset-es az alaplap),
2.) Sound Card (vagy chipset) driver, de NEM a CD-n lévő, hanem cégtől letölthető legújabb verzió,
3.) DirectX 8.1,
4.) Display driver (nem mindig a legújabb a legjobb, szóval érdemes több fajtát is letölteni az ATi honlapjáról),
5.) VIA PCI Latency Patch,
6.) A játék installálása.
A gubancok leginkább abból szoktak adódni, ha valaki előbb akarja installálni a Display driver-t, mint a DirectX-et, illetve ha csak utólag a VIA 4in1 driver-t, holott az általam megadott sorrend a kívánatos. Ugyanígy, problémás az AGP 4x üzemmód (bizonyos alaplapokban) és az SB128/SB Live hangkártyák használata. Ezeket mellőzni célszerű. -
guest
veterán
Addig is amíg kiderül, hogy melyik játékról is van szó:
Sok mai játék (pl. a Quake3Arena is) a HDD-n tömörítve tárolja a textúrákat és hasonlókat, amit a játék indításakor átmenetileg kicsomagol, általában arra drive-ra, ahol a játék installálva van. Ez 100-200 MByte plusz hely igényt is jelenthet. Ha nincs ennyi plusz hely a játék indítása előtt a HDD-n, akkor misztikus el nem indulások és lefagyások lépnek fel egyből. -
guest
veterán
Mi ez a C4 játék? (Commanche 4?)
-
guest
veterán
Sziasztok!
SOS! nem tudom elindítani a C4 játékot (más gépen tökéletesen fut)arra gyanakszom, hogy a felbontás vagy a videókártyám beállítása nem jó!? A demo lefutása után kilép, vagy lefagy.
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Nintendo Switch 2
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest