Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

Hellosztok!

Nem tudom, hogy ki látta a teljes sajtótájékoztatót és ki nem. Én megnéztem a szombathelyi tv-ben vágatlanul. Nem hangzott el semmi új azon kívül, hogy megcsinálták a tesztet 12ml-ből (A teszt) és félretettek 12ml-t a B tesztnek. Az A teljes egészében negatív lett. Senki sem volt hajlandó nevet mondani a tájékoztatón. Egy felirat volt a téren, ami a Gécsekre utalt... Az tény, hogy nagyon összevesztek és mindig is rivalizált Anussal és Fazekassal. Nem mondom, hogy ő volt, de azt sem, hogy nem. Ahogy egyesek nem hisznek Fazekasnak és lassan már Annusnak sem, úgy én sem hiszek most senkinek. Tényeket szeretnék. Ami eddig tény, hogy most ránkszáltak! Annus is böki a csőrüket. Addig szórakoznak, míg meg nem tudják fosztani az aranytól.
    Az én saját véleményem (ismétlem, hogy ez az én saját véleményem és nem erőltetem senkire!!!): hiszek Fazekasnak és Annusnak is. A jelenlegi információk mind őket támasszák alá. (Annus mind a 4 tesztje negatív, Fazekas tesztje szintén negatív és ez hivatalos, igaz ugyan szabályt sértett, ami az érmébe került).

A görögöknek ez kapóra jött, hogy most velünk szivóznak, mert most nem ők vannak szem elött (valamelyik csatorna híradója).
    Ha a görögön múlik, mi nem szerzünk több érmet! Ha a MOB-on múli, akkor sárba lesz minden magyar sportoló joga tiporva........

Athén egy rakás szemét! Az olimpia szégyenletes. Remélem az elkövetkezendő pár 100 évben nem kapnak újabb rendezési jogot.

Új hozzászólás Aktív témák