-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
A Samyang 12mm F2.8 ED AS NCS FISH-EYE van DSLR-re, de az asztróra kifejezetten ajánlott 12mm F2.0 NCS CS csak MILC-ekre ("Available for 5 camera mounts: Canon-M, Sony-E, MFT, Samsung NX, and Fujifilm-X").
-
faki_
senior tag
válasz
lackopetyko1 #5030 üzenetére
Nem tükrös ugyan, de nem elvetendő alternatíva lehet a jó magas ISO-ja miatt egy a Fujifilm X-E1, ami használtan 50e Ft körül van (ha van). A legolcsóbb kitobjektívje a Fujinon XC 16-50mm F3.5-5.6, aminek fényereje átlagos, viszont a legnagyobb látószög már jónak mondható, 30-40e Ft környékén szokott lenni. A bázistáv lényegesen kisebb, mint a DSLR-eknél, majdnem bármit adapterezhetsz rá. 200mm környéki manuált 15-20e Ft-tól találhatsz, pl. valamelyik Takumart(?) használja itt valaki. Mint rendszer, nem olcsó a Fuji, ha natív objektíveket tervezel későbbre, akkor elég költséges lesz és a váz sem mai darab, lassúcska az AF, de ez asztrónál nem igazán szempont.
-
faki_
senior tag
Ez de jóóó: Omegon Mount Mini Track LX2!
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
Én csak a webest olvastam fordítóval, nem igazán van túlbonyolítva. Balra lent kell kiválasztani a "Align stars"-t és a "Freeze ground"-ot (a mellette lévő "Selective" pedig kiszedi a mozgó dolgokat, pl. repcsi, meteor). Láthatod a többi beállításom is, a "Remove dinamic noises" nekem csúnya dolgokat csinált, azt nem kapcsoltam be, a torzítás korrekciója meg felesleges, mert jpg-eket raktam be, azon már a váz elvégezte ezt.
-
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
Nem tudom, hogy valós-e az odaírt, sokszor elég durva leárazás, de hátha valakit érdekel: [link]
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Micro Four Thirds
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest