Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Memóriakártya topic
- Mini-ITX
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Az ASUS átdolgozta a "lopakodó" BTF dizájnját
- Kompakt vízhűtés
- ZIDOO médialejátszók
- Vélemény: kellenek nekünk AI chatbotok a grafikus meghajtóba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
t72killer #9038 üzenetére
"Nekem olyankor ne csipogjon semmi, amikor 7réteg skót felhő takarja a show-t"
Már megint azelőtt beszélsz, hogy utánanéznél
Az Aurora Forecast nem csak a lokációd nézi, hogy ott látható-e, hanem az időjárás-előrejelzést is. Az értesítést meg ki is lehet kapcsolni...
De még ha ez nem is lenne, szerintem inkább csipogjon akkor is, ha felhős, mint hogy egyáltalán ne értesüljek róla, hanem csak utólag lássam mások fotóin, hogy volt...All-sky: mótvá
ugyanezt a projektet már linkeltem tavaly. A 120-ast NEM ajánlják, ld. Githubon a leírás. Ha olcsó a cél, akkor inkább a RPi HQ kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 10
- Bluetooth hangszórók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vicces képek
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Programozás topic
- BestBuy topik
- Memóriakártya topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest