- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
Tegnap hajnalban kint voltam 1:30-tól 3-ig. Készült 120 kép, a terv szerint 6 képes pano, darabja 20 képből stackelve. Ellenben a stackelés elég fura eredményeket ad ki, pedig elvileg mindent jól csinálok, és talán a RAM is kezd meghalni a PC-ben ahogy látom.
Amúgy a falu szélén egy domb tetején voltam, a domb alján meg egy erdősávból jöttem ki. Hazafelé nem találtam a vadcsapást ami az erdőbe vezet a bozóton át, mert a völgybe a köd is leszállt, úgyhogy bolyongtam még egy negyed órát a nyakig érő harmatos csalánban, a gépet a fejem fölé tartva.
Amúgy szép tiszta ég volt, csak kérdéses, hogy mikor lesz meg a kép amit majd kiköp a gép
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Szintet léphet az Exynos 1680 a középkategóriában
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest