Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Monitor hiba topik
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Egy nő ismerősöm szeretné a párját meglepni egy akkus fúró-csavarozó masinával. A gép nem rendszeres használatra lenne. Viszont mindketten eléggé sötétben tapogatózunk, hogy mi is lenne a keretből kihozható legjobb vétel, a keret pedig max. 17 ezer Ft.
Első körben ezeket nézte / néztem ki:
Einhell, és van pótakkuja, meg a többitől erősebbnek néz ki a specifikációk alapján
Balck&Decker...előny lehet, hogy van plusz akku, + 2 év gari
SkilEddig ennyit sikerült kiokoskodni. Van valami egyéb jó tippetek, akár ezeken kívül?
Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz yooccoo #23180 üzenetére
Köszi, de itt 25 ezer a legolcsóbb gép is, ami már jóval túlmegy a kereten
mintAdarab: keresgéltem, és meg is találtam D@ani88 két hozzászólását: [link], [link]. A másodikra érkezett konkrét válasz, ami egy Bosch-t takar, viszont a válaszadók mondták, hogy az akkuja elég rövid életű. Ismerősöktől hallottam, hogy a Bosch nem a legjobb az alsó kategóriában (nem tudom, ez mennyire van így, simán lehet, hogy semennyire), ezért nem is tettem bele az előző hozzászólásomba, és inkább azt a hármat néztem ki kiindulásképpen. De azokról nagyon sok infót szintén nem leltem De ha van jobb választás, akkor arra szeretnék lecsapni, a cél nyilván ebből a nem túl sok pénzből a lehető legjobb megtalálása. És mivel ajándékba lesz, a használtakat kilőném
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz unreg1 #23178 üzenetére
E fölött elsiklottam, köszönöm Viszont az előző hsz-ben lévő felvetésem állna: mennyire igaz az, hogy belépőszinten nem olyan nyerő a Bosch?
-
Traxx
őstag
válasz #05304832 #23185 üzenetére
Köszönöm az útmutatást Az a harci helyzet, hogy én is eléggé süsü vagyok a témához, de a specifikációk alapján nekem is a Skil tűnt a legígéretesebbnek, a B&D 11 Nm nyomatékával szemben a 30 elég meggyőző, legalábbis ebben a szegmensben. Az 1 év gari engem is elbizonytalanított egy kicsit. Bár csak negyedóra keresés alapján néztem szét. A B&D nálad miért esik ki? Mint márka, vagy konkrétan ez a típus?
mintAdarab: az utolsó bekezdéseddel teljesen egyet tudok érteni, valóban kicsit lutri. De szegény ember léggel hűt, ha nem futja vízre Ha több pénze lenne az illetőnek a projektre, akkor (az itt olvasottak alapján) egy Makitába vagy Dewalt-ba belehajszolnám. És azt is megértem, hogy egy komolyabb gép esetében csak az akku kerül ennyibe, mint amennyiért most lenne egy teljes gép, de ez van. No meg abban is bízok egy kicsit, hogy mivel nem mindennaposan vagy ipari célra lesz használva, sokáig bírná egy ilyen belépőszintű masina is
-
Traxx
őstag
Mint például ez? Ha összevetem, 25 vs. 30 Nm, de lítiumos. Külsőre is elég tetszetős Leltem még egyet, de az Aldiról nem tudom, mit gondoljak : [link] Fordulatszámnál egyébként itt miért van 2 érték megadva? (0-300 / 0-1400)
local1: köszi
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz thyeby #23193 üzenetére
Azzal tisztában vagyok (meg ők is), hogy ezek nem örök élet+1 nap kategóriások. De mint írtam, hobbi célra lesz használva, és a hobbin ne azt értsd, hogy hétvégénként. Saját részre sem ruháznék be ilyen célra 40 rugós gépbe, ha nem komoly hobbi és / vagy munkaeszköz lenne...tudom, hogy ha tartósságban nézem, megtérül, mert nem 5 év alatt döglene meg nálam, hanem 25 alatt. És a keret ennyi lenne, sajna.
Ez már erősen magánvélemény: én azt a szemléletet képviselem, hogy van X Ft-om valamire (legyen az bármilyen műszaki cikk), és abból próbálom kihozni a lehető legjobbat. Mondták nekem, hogy miért veszek 81 centis képátlójú tévét, miért nem méter fölöttit, miért nem okostévét, vagy 3D-set, miért nem X márkát Y helyett, stb. És erre csak ennyit tudtam mondani, hogy ez és ennyi van, és ebből élek. Egy kivételtől tekintek el: olyan eszköztől, ami az életminőséget határozza meg alapjaiban, ott tényleg a lehető legjobbra próbálok szert tenni (pl. szemüveg, de az életemben előfordul más egyéb is, többszörös "szemüvegárban"). Szóval kétélű ez. Jogos, amit mondasz, de nem tudok teljesen egyet érteni veled.
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget csavarozóügyben Végül az Aldiban lévő fúró-csavarozó lett a végleges döntés. 3 év garival volt 14 mátyásos, és lítiumos, 1 órás gyorstöltős. Remélem az illetőnek sokáig megfelelő lesz
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Van egy polcos, illetve fiókos szekrényem. Már elég régi típus, és a színe, ami kissé vöröses, nem annyira tetszik. Szeretném ezért lecsiszolni, és adni neki egy új felületkezelést. Igazából sötétbarna (wenge?) színt szeretnék elérni.
Mivel ilyet még nem csináltam, és asztalos sem vagyok, így szeretném a tanácsotokat kérni. Milyen géppel essek neki a csiszolásnak? Vagy inkább kézzel kellene? És milyen papírral, lakkal, lazúrral lenne érdemes dolgozni?
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz fogtunder #56156 üzenetére
Köszönöm nem festett bútor hanem lakk vagy lazúr van rajta.
Van swingcolor védőlazúrom, de ha azt mondod, hogy az erezetet nem adja vissza, akkor ezt a színezett olajat megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest