Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz
radi8tor #25467 üzenetére
Létezik olyan kicsi mágnes, amit 10 vagy 12-es furatba kell beletolni, a másik fele meg egy sima fémkarika. Nekünk egy ilyen tartja a szúnyoghálóajtót, szinte észrevehetetlen. Ebbe az ajtóba is bele lehetne tenni valószínűleg, csak az élébe kell belefúrni.
Sőt: nemrég raktam be egy képet egy pengető tartóról. Abban 2 db 5mm átmérőjű és kb. 2 mm vastag mágneskorong rögzít. Meglepődtem, mekkora erejük van. Ilyen korongból 20 db-ot vettem nem egészen 300 Ft-ért az ebay-n. Akár a vaterán is van,de ott a szállítási költség is nagyobb, igaz, nem egy hónap. Ebből a korongból bármekkora méretet lehet venni,, és nem kell más, csak két megfelelő méretű furat a megfelelő helyekre, meg egy kevés ragasztó. Nem drága, nem látszik, nem fáj, könnyen berakható, ennyi. -
thyeby
őstag
válasz
radi8tor #25490 üzenetére
Változott 20 év óta kicsit a világ. A maiak már valószínűleg 20 év után is egyben maradnak. Az, amire Te gondolsz, valóban nem 20, hanem néhány év alatt csúnya vasport ereszt maga körül - volt dolgom vele. De az szerintem a múlté.
Meg ne sértődj, nem kiröhögtünk, és értjük, hogy oda mágnest gondoltál ki. Sokan közülünk minden nap építenek be valamilyen hasonló patentot - többnyire kivetőpántot. És ez a mágnes még a kivetőpánt előtti időkből visszamaradt találmány. Persze ma is van létjogosultsága, de ma már több háztartás olyan (Kiváltképp az igényesebbek), ahol nyoma sincs, mint ahol még fellelhető.
-
thyeby
őstag
válasz
radi8tor #25483 üzenetére
Ilyen rugós-görgőst én kb 25 éve szereltem fel egy kültéri erkélyajtó szúnyoghálóját fixálandó. Ma is ugyanolyan patent, mint újkorában. Nem forgácsolódik,nem rozsdál, nem kopik, csak patent. Nem tudom, mi a bajod vele? A mágnespánt is hosszú életű. De azt gyakorlatilag tized mm pontosan kell a helyére tenni, különben nem sokat ér.
-
thyeby
őstag
-
-
epmd
tag
válasz
radi8tor #25471 üzenetére
Amit linkeltél,azon mi a nemnormális?Funkcióját teljes mértékben ellátja.Kicsi ezekből a mágnesekből a választék,már kissé elavultak,és nincs rájuk igény,kiváltották ezeket kivetőpánttal,ami az ajtót is megfogja.De a fém csappantyúk sokkal jobbak,és még az erejük is állíthatóak,de az neked nem felel meg.Lehet kapni esztétikus bútormágnest,amit hajóberendezésekhez gyártanak,csak 10 ezer ft darabja.Szerintem rakjál bele két kivetőpántot a régi helyett,ha elfér a kertben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, Fapad, Extra
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest