Új hozzászólás Aktív témák
-
Speciali
tag
ezek szerint a régebben gyártott gépeik jobbak. Mint említettem, az én csav.behajtóm 2003-as. Ennyi hiba után nem csodálom, ha valakinek elege lesz egy adott márkából. Nekem szerencsére nem volt eddig problémám a Festoval.
Haver kék Bosch csavarbehajtóval szenvedett. Annak mindkét akksija rövid időn belül megadta magát. És ami a poén, nem akarták garanciában cserélni, de valahogy mégis cserélték. Aztán meg a motorja adta be az unalmast annyira, hogy nem volt érdemes javíttatni, mindezt már garanciaidőn túl.
Ezek után vett egy Makitát, de azzal is akksi problémái voltak, de ott szó nélkül cseréltek. Szóval bele lehet futni ilyen esetekbe bármelyik márkánál.
Távlati terv a dekopír fűrészem cseréje, lehet hogy Festo lesz a befutó, vagy kék Bosch, (ha már ők találták fel a dekopír fűrészt). Vagy még a Makita. Más márkákban nem gondolkodom.
Festora visszatérve, szerintem az excentercsiszolójuk a legjobb gépük, legalábbis amit én ismerek. Mondhatnám a Dominót is, de azt nincs mivel összemérni. -
Madmax81
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged