- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Tesoro billentyűzetek topicja
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- HDMI topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrcruiser
csendes tag
válasz
Loobelt70 #28719 üzenetére
Valóban nagyon szép lett minden bemutatott produktum, gratulálok én is mindenkinek!
A mennyezeti spot armatúrával kapcsolatban mutatnám meg én is a közelmúltban elkészült verziómat, hátha ad némi inspirációt a kollégáknak. No nem az asztalos munkára gondolok, mert az viszonylag egyszerű volt, viszont sokat törtem a fejem a felfüggesztésen. Szerettem volna, ha relatíve egyszerűen karbantartható (ha szükség van rá), ami azt jelenti, hogy a plafontól kb. 25 cm-re függesztem, de azért lehetőleg ízléses legyen a függesztés kialakítása.
Ezt végül úgy oldottam meg, hogy a rögzítési pontoknál 1-1 m8-as mosdórögzítő csavart tipliztem a plafonba, a metrikus menetes végére egy menetes szár toldót raktam. Ebbe jött a megfelelő hosszra vágott menetes szár, amihez szintén egy toldó és egy csavar segítségével rögzítettem az armatúrát. Összeszerelésnél pedig a menetes szárat egy krómozott mándlirúdba rejtettem, ami a plafonon lévő furatokat is takarja és a középső ponton a vezeték is abban lett levezetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parfüm topik
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged