- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
Ránéztem a rajzra,
Nem lebeszélni akarlak róla, inkább csak inputnak szánom,
A köztes osztót nem az előlaphoz gondoltam (de oda is mindenképpen 3db-ot raknék) hanem a korpusz 2 oldalfala közé. Én a 100cm-t soknak érzem, de ha van tapasztalatod 100-as korpusszal, és neked kielégitő a stabilitása, akkor szerintem ezen kár vitatkozni,
A terveken rajzotál lábakat is. Ha ezt is szeretnéd megvalósitani, akkor ezekre érdemes odafigyelni, mert ha az aljzatod nem tökéletesen vizszintes, akkor billegni, vagy vetemedni fog az egész. Ezekből a lábakból érdemes legalább a fenéklapok közepére is rakni, mert az is előfordulhat, hogy a nagyobb fesztáv miatt a fenéklap hajlani fog,
A felső hevederek, képen látható ütköztetésével, mindenképpen az oldalpanel felől kellene csavaroznod, ami egy látszó csavarkötés lenne. Persze ha téged nem zavar, akkor rendben van,
Az alsó fenéklemezek 2 végét / alsó oldalsó látszó élét lehet, hogy az oldalpanellel eggyező élzáró anyaggal záratnám, igy kevésbé ütne el, márha ez nem szándékos / design elem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Stellar Blade
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest