- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
KilgoreTrout #54625 üzenetére
Oké, te tudod (kicsit fiyelmetlenül olvastalak), én csak azt szerettem volna jelezni, hogy a lépcső kicsit több annál, ahogy móricka megrajzolja. Ha ezzel foglalkoznak, akkor valószínűleg értenek hozzá.
Csak úgy mondom, lehet nem is kellene... 4 gyereket neveltünk fel egy inkább létrához hasonlítható lépcsős otthonban. Alul felül készítettem rácsot, kritikus volt az a mondjuk 1 év, amíg a kicsi meg nem tanult rajta közlekedni, de túl lehetett élni. És bármilyen a lépcső, oda kell rács az első időkben. Az építőnek a dédnagyanyja is csuklott szerintem, mert nagyobb bűnt nehéz elkövetni mint egy szarul megcsinált lépcső. 10 év alatt én is estem rajta, egyszer hetekig sántikáltam. Gyerekek is gurultak, de ők könnyebben megússzák.
De ahol lépcső van, ott mindig akad baleset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged