Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
válasz
st6969 #52626 üzenetére
lásd generators válaszát, a szűrőt nem veheted ki, illetve egy esetben, ha helyette porzsákot használsz. mint írtam én azt nem javaslom, sokat ront a teljesítményen, hamar megtelik (nyilván használati gyakoriságtól függ) és költséges. próbáltam, nem jött be.
én készem vettem leválasztót az ebay-ről vagy aliexpress-ről, nem emlékszem, olcsóbb megvenni mint elkészíteni. meglepően hatékony, mióta használom 1 év alatt egyszer tisztitottam ki a papírszűrőt a porszívóban, úgy, hogy közben a 200 literes hordó 3-szor megtelt. ez nagyon sok porzsák lett volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest