Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Ma egyébként, tök véletlenül az ikeában jártam
Fakezelő olajért mentem (Behandla) aminek az ára Family kártyával 1000Ft alatt volt...
De ha ott vagyok, természetesen végigsétáltam az egész áruházat.És nézegettem pár nekem tetsző fa holmit.
Itt ez az étkezőasztal, aminek a lapja nem csak táblásított de tulajdonképpen tömbösített is, két réteg akácból készült, gondolom a vetemedést enyhítendő. Alulról kapott még egy kis vasalást is. Szerintem szép az asztal, nekem még az is tetszik, hogy középen van egy hangsúlyos válaszcsík, vagyis két darabból áll a lap. Szerintem a gyakorlatban semmi gondot nem okoz, leszámítva, ha rajzasztalnak akarjuk használni.Aztán találkoztam egy trükkös tölgy asztallal, amire azt írták, hogy furnér, de nézzétek már meg és találjátok ki, hogy a francba készülhetett, mert én nem tudok rájönni. Én tuti tömörnek gondolnám, az egyetlen ami furcsa, hogy a táblásítás vonala a lapon és a bütü felöli élen nincs pontosan egy vonalban. De az erezet lefutása és az évgyűrűk mintha passzolnának. A lábak csapolásáról nem is beszélve...
És nekem tetszenek a bambuszból készült dolgok is. Nagyon vékonykák, de jók.
Tetszett például a vezetékek elrejtésére kialakított hátsó "fiók" is. a kivetőpánt rugós, tehát szépen, halkan záródik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest