Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeriCool
aktív tag
Üdv Fórumtársak!
Nem olyan rég kérdeztem, hogy milyen legyen majdan az ágyrács egy ilyen Ikea hack back elkészítésű ágyon. Megegyeztünk, hogy kőris az nagyon is jó, de ez sajna már nincs készleten. Így néztem volna valami mást, de a jelenlegi készlet szerint luc fenyő lenne 20x95 méretben. Ez annyira nem szimpi, valószínű nézzek máshol anyagot.
Viszont amiért leírtam ezt és végül kérdeznék: az itteni eladó azt javasolt, hogy a fenyő könnyen törhet stb. Ők azt szokták javasolni, hogy 18-20mm nyír rétegelt lemezt vágjanak 70-80mm szélességben és az nagyon tartós. Kérdezném, mert valahogy ez nekem fura, hogy nagyon elvetemült ötletnek hangzik ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest