- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speciali
tag
válasz
aszamóca #33829 üzenetére
én a keret alatt az ajtolap keretre gondoltam. Tehát a tokrol beszélünk.
Ne vegyel spray kontakt ragasztot, normál dobozos kiszerelésben gazdaságosabb és jobb. Legalábbis ami Palmatex spray a kezembe került pár honapja, az még barkácsragasztonak is kevés.
A kontakt ragasztoval nem kell szoritot használni, elég ha ráütögeted a felületre. De persze ha könnyebb ugy, akkor szoritoval is rá lehet nyomatni. De rajta hagyni nem kell a szoritot, elég egy pillanat a kötéshez.
Amig lehett kapni, és az Emfi kontaktragasztot használtam. Utána a Palmatexet (dobozos) használtam, ez is egeész jo volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- EAFC 25
- ZIDOO médialejátszók
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest