Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
Szerintem benne van az a táblaárban (fehér 18-as tábla cca 20 ropi?
máshol 12-ért veszek ilyen táblát, hát a különbözetből igen apróra lehet darabolni), hogy abból miszlikekre lehet vagdalni. Bár megjegyzem, hogy még sohse szabattam ilyen helyen. De úgy gondolom, hogy ha inkorrekt a vágás, egyszerűen nem kell kifizetni. Nem azt mondom, hogy be se teszem a lábam baumaxba, partikerbe, bauhausba, de igen széles termékpaletta van ott, amit régóta elvből meg se nézek. Vagy azért mert minősíthetetlen, vagy azért, mert szemtelenül túlárazott. És egyáltalán nem csodálkoztam, hogy a bezárás lengte körül hazánkban az ilyen multit.
Történt egyszer - és ez szó szerint így történt - hogy megkértek egy feladatra. Egy házat kellett újra küszöbözni. A tulaj tépte magát, hogy miért nem vett sr küszöbsínt, amikor talált leárazva ott a nemmondommelyikben. Kérdeztem, mennyi volt az akciósan? És a kiárusítás beárazása is több, mint a duflája volt az egészséges piaci árnak. Vettem egy lakkozott réz táblát, felszabattam. Elkészültem a munkával, és úgy fizettek ki, hogy húszezer forinttal többet kaptam, mint amennyit kértem. És még megkérdezték, hogy biztos, hogy elég nekem ennyi?Gondoltam magamban, hogy épp az ilyen embereknek találták ki ezeket a multikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest