Új hozzászólás Aktív témák
-
sasoo
csendes tag
melyik "legigényesebb hangdobozok"-ra gondoltál? én úgy tudom a valóban nagy gyártók:Mission,B&W,Spendor,Mordaunt-Short,stb. mdf-ből készítik valódi furnérral.De például a Missionnak van egy hangfala aminek a frontja egy különleges műanyagból készül.
Az otthoni hangfalkészítésről pedig annyit, hogy ami energiát pénzt, időt ráfordítasz,abból vehetsz egy belépőszintű jó hangfalat valamelyik jobb gyártótól.Persze az alkotás öröméért lehet kisérletezni,de soha nem lesz olyan, mint egy gyári.Itt is igaz az az állítás, mint a kisipari gépeknél,hogy a gyárival nem lehet felvenni versenyt.Az pedig hogy mi szól jól?az nagyon relatív.Vannak akik szerint ha falat lehet bontani a hangfalla,az nagyot szól./nem rád gondolok!/Az én véleményem szerint,a jó térhatás,az eredetihez minél pontosabb leképezés a legfontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest