Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareiosss
senior tag
Épp ezért mondom, hogy user error. Az hogy egyszer látja a NASt máskor meg nem, valszeg beállítás probléma. Fix ipd van a nasnál egyáltalán?
Nekem 2,5 éve egy Q10 Pro a fő lejátszóm, és még egyszer sem volt ilyen problémám, hogy nem látta a Nast se olyan hogy alkalmazás leáll. Ha felteszel rá egy stabil verziót, onnan nem kell hozzányúlni.
-
Dareiosss
senior tag
Aki jó médialejátszót akar venni az csapjon le a Himedia Q30-ra, a Rufusznál csak 25 ért adják!!
#63307) blackalex Én nem adnék pénzt egy Zappitiért, főleg nem annyit.
[ Szerkesztve ]
-
Dareiosss
senior tag
-
Dareiosss
senior tag
válasz sebgutkopf #51795 üzenetére
A bootolás olyan 4 másodperc körül van.
-
Dareiosss
senior tag
válasz hozelujiz #50591 üzenetére
Felejtős igen, mert minek adnál ki egy használtért 45őt miközben 50 ért olyat kapsz újonnan ami sokkal többet tud.
Igen a Medből sajna nincs új. Én is Q10Prot vettem (kb 3 hónapig vacilláltam), pár bug még van, de sztem nagyon szép a képe, meg vagyok elégedve.[ Szerkesztve ]
-
Dareiosss
senior tag
válasz Blaise #50485 üzenetére
Nincs HDMI 2.0a, így az ezzel járó anyagokat nem tudja majd lejátszani, igen tudom most még nincs anyag, de ha 1 év múlva meg már lesz, akkor cseréljem le? (van hozzá tv-m, ami 2.0as)
Tény most talán Vtent kéne venni mert elvileg stabil, ahogy olvasom a tapasztalatokat. De 1 év múlva már a Q10P is biztos stabil lesz és az jóval többet tud.[ Szerkesztve ]
-
Dareiosss
senior tag
Qnap 212P nél (hasonló olcsó kategóriás NAS): Transmissionnel 21 torrent futtatva jelenleg, Ncore látja, nem fagy, memória 18-25 % on áll. Tv-ről vagy bárhonnan azonnal elérhető bármikor, semmit nem kell várni miatta. 1db 3 terrás és 1db 1,5 terrás winyó van benne.
Nem csöndes, ez a hátránya, nappaliba polc tetején van, ott elfér, hálóba biztos nem tenném, de mondták hogy hangos nem lepett meg, ha csöndeset akarsz, akkor a drágább Nast kell venni.[ Szerkesztve ]
-
Dareiosss
senior tag
válasz Technoman #49583 üzenetére
Most őszintén, manapság filmeket gyűjteni? Ha jó neted van lejön 1-2 óra alatt az a 30 giga, ha rossz akkor 4-5. Ha beüt a világvége és nem lesz net, akkor már valszeg áram se lesz, szóval ez az opció is kilőve. Ha beruházol NASra, éjszaka leszedi neked amit meg akarsz nézni másnap. Én is megtartok pár filmet, de csak azt amit nagyon nagyon szeretek és tudom hogy többször nézem meg egy évben. Egyszer régen, talán már igaz sem volt gyűjtöttem a DVDket (letöltöttem, kiírtam, huuu de f..a mennyi van), mekkora hülye voltam, már azt sem tudom hol vannak, sőt már a DVD lejátszóm se tudom hol van. Mennyi idő ment el a semmit érő gyűjtögetésre, meg olcsó sem volt a sok Plextor....
-
Dareiosss
senior tag
Natív? Veheted úgy hogy natív ha ez nálad azt takarja, hogy 4K felbontásra fejlesztették, mert PCre már az a standard, mivel mindig a Top GPUkra fejlesztenek. De mivel aki játszik annak az elenyésző része fizeti meg a top hardvert ezért nyilván le lehet butítani a grafikát, hogy még az is játszon és hozza a lovét a fejlesztőknek akinek hardverre nincs pénze.
A másik kíváncsi vagyok ha az idei vagy a jövő évi modellekből kéne TVt választanod mit vennél? Mert a full HDt teljesen kinyírták, úgyhogy vagy megveszed az olcsó modellt ami már szar képminőségben, vagy veszel UHDt.
[ Szerkesztve ]
-
Dareiosss
senior tag
Ha ráadom a házimozit a filmeknél akkor picit hátrébb megyek, sorozatoknál én élvezem ezt a közelséget és az 1080p is jó ilyen távról. Amúgy meg nem azért vettem mert 4Kt akartam, de mivel ez már Triluminosos sokkal szebb képe van mint mondjuk a w755 nek, ha annak is lett volna ilyen a képe, vett volna a halál 4Kt
-
Dareiosss
senior tag
Melyiket ajánljátok a felsorolt 3 közül?
Western Digital My Cloud 4TB
Synology DiskStation DS115j
QNAP TS-212PA WD nek a 4 terrás tárhellyel elég kedvezőnek tűnik a 60E körüli ár. De ha nem az igazi akkor nem opció.
-
Dareiosss
senior tag
válasz DoItYourself #48661 üzenetére
Usb 2.0, hdmi 1,4b közel 110 ért azért nem tűnik olyan tuti vételnek.
-
Dareiosss
senior tag
Sziasztok!
A Popcorn Hour VTEN 4K ajánlott vétel, vagy tudtok esetleg mást olcsóbban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest