- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
greike
tag
Sziasztok!Egy kis segítség kellene!Nézegetem ezt az Xtreamer tv medialejátszót!Több helyen olvastam,hogy a sigma 867x chip nem boldogul a HD hangokkal!Ebben a lejátszóban is ilyen chipszett van!Akkor ennek a készüléknek is gondot jelentene a HD hang? Vagy tudtok ebben az árkategoriában ajánlani (30000ft) olyan készüléket aminél tutira nem akadozik a Dolby true hd és a Dts hd? Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
greike
tag
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem,hogy szerintetek az egreat r6s médialejátszó tartalmazza a cinavia védelmet?Csak azért mert nálam olyat csinál a lejátszó,hogy a HD hang elmegy filmnézés közben!Van,hogy 10-20 percenként de volt csak 1,5 óra után!Hdmi kábelt cseréltem az összes firmwarel próbáltam 3 HD erösítőn is kísérleteztem (marantz,pioneer,denon) de mindegyiknél megvolt a hiba!Szervízből egyenlőre egy olyan választ kaptam ,hogy szoftverhiba és frissítik a firmwaret!Igaz a szervízben nem tudnak tesztelni mert nincs HD erősítő!Szóval ezért kérdezem a cinavia védelmet vagy más lehet a probléma?Van még rajtam kívül akinek ilyen a lejátszója és HD hang szarakszik vagy csak nálam rossz?Elöre is köszönöm a válaszokat!
-
greike
tag
Nem!3,5"HDD használok.3 hete vettem a HDD és az Asust is eddig nem volt semmi probléma!Probáltam úgy is ,hogy bekapcsoltam az asust és utána csatlakoztattam a HDD de akkor is kikapcsolt!Nem tudom mi lehet a gond?Majd szerzek egy másik HDD azzal is kipróbálom ha ugyanezt csinálja akkor visszaviszem az Asust vagy a HDD mert még garanciálisak!
-
greike
tag
Sziasztok!Segítség kellene van egy Asus o Play mini lejátszó olyan hibát csinál ha rádugom a külső merevlemezt akkor elkezd keresni majd pár sec múlva kikapcsol!A lejátszó lehet a ludas vagy a külső merevlemez?Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- TCL LCD és LED TV-k
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Atomenergia
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sennheiser HD 660S2 Eladó
- Beats Studio3 wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest