Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AlienApollo

tag

válasz pinnacle #5854 üzenetére

nálam csak langyos. ( még a fóliákat sem vettem le róla egyenlőre annyira nem melegszik ,h nem kell félni, h esetleg ráolvad, vagy valami. )

szerintem egyébként pár hónapon belül ehhez is lesznek jóságos fw-k , és javítják ezeket a gyermek betegségeket.

[ Szerkesztve ]

• AlienApollo

tag

válasz AlienApollo #5852 üzenetére

1.05.18 as firmware-el ( 12.20.-án jött ki ) , a darabosság érezhetően javult , de azt nem mondanám ,h elmúlt... a hangproblémák változatlanul előjönnek.

SD90-ből van mindenféle felvétel különböző beállításokkal , más bitrátákkal, amikre valószínűleg máshogy is reagál, de ezeket most nincs időm végignyomni , esetleg ha valakit érdekel , akkor este megnézhetem , illetve írhatok egy "szakmaibb" szösszenetet arról ,h melyik formátumnál mit csinál, de most erre nem volt időm... na meg úgy látom többeknek érkezik a napokban , kíváncsi vagyok nálatok is produkálja ezeket a hanghibákat.

( de ezt már lehet, h valami Wd TV live-os topicba kéne írni , elnézést amiért ide ment, de nem nagyon találtam ezzel foglalkozó topicot, illetve többeknek problémája volt ezzekkel a formátumokkal )

[ Szerkesztve ]

• AlienApollo

tag

válasz dh66e #5833 üzenetére

Na volt egy kis időm letesztelgetni minden videóval amit belinkeltetek ( sd90 , sd40 felvételek különböző beállításokkal , stb. )

Nálam a kép nem fagy ki , de egy hangyányit darabos ( annyira ,h már érezhető de még épp nem zavaró , máshogy nem tudom megfogalmazni ).

A hangnál viszont általános probléma ,h mindegyik fájlban amit néztem kb 25-30 mp után elszáll , majd utána megint kb 30mp után visszatalál. illetve nemtudom mennyire normális az ,h ha ezeknél a fájloknál nyomtam egy pause gombot, csak a hangsávot állította meg, a kép ment tovább.

- az SD40 videókat simán vitte hiba nélkül,
    - az SD90 felvételeinél már érezhető volt ,h darabosabb ( lejátszottam gépemen is, és ahhoz tudtam viszonyítani ) , illetve a hangsáv problémái is előjöttek ,de ezeknél nem jött elő a "pause" gomb hibája , simán meg lehetett állítani ... a hang viszont 30mp után elszáll és utána teljesen random jön vissza ( többszöri lejátszásra minig máshol produkálta a hibát )
    - TM700 , TM900 : ezeknél a kép ugyanolyan darabos volt mint az SD90 esetében , de itt már nem lehetett leállítani a képet, csak a hangsáv állt meg...

A pinnacle által linkelt állatkertes, és a koncsik féle tavi kacsás videókban is hasonló a próbléma : hang 25-30 mp nél rendre megáll , kép darabos .

wd tv live 2011 es játékosról van szó , 1.04.xy gyári fw-vel ... most frissítem a firmware-t és majd kipróbálom megint.

• AlienApollo

tag

válasz Jimmy8 #5815 üzenetére

én már pár napja tesztelgetem itthon a WD Tv Live-ot , eddig semmi melegedést , szaggatást nem tapasztaltam , pedig tegnap kb 6 órát ment folyamatosan.

a megosztás is pikk pakk megvolt win7 alól , simán lát mindent . wifi-n és kábellal is kipróbáltam .

usb-s billentyűzettől kezdve a firmware frissítésen át , a netes szolgáltatásokig mindent kipróbáltam rajta , és eddig semmilyen problémája nem volt.

szóval lehet, hogy egy hibás darabot fogtál ki belőle. nemhiszem, h emiatt temetni kell az egész szériát.

még jó ideig nem akarok mókolni az fw-n , de azért körülnéznék egyáltalán milyen user fw-k vannak hozzá . tud valaki valami oldalt ahol foglalkoznak ezzel ? eddig csak a régebbi live tv-hez találtam cuccokat ( illetve a wdlxtv fw-k gondolom ehhez már nem jók ).

• AlienApollo

tag

sziasztok

médiajátékost :) keresnék én is , csak éppen nem vagyok jártas a témában ,ezért örülnék ha tudnátok ajánlani párat.

max 20-25-öt szeretnék költeni rá ( mondjuk kapásból az új WD TV Live-ot néztem ki amit 32-ért láttam , de az már tényleg a plafon , jó lenne olcsóbban kihozni )

720p -s filmeket játszanék le vele főleg , és ami ennél is fontosabb , h hálózatra lehessen kötni szépen ( wifi nem lényeg , szerintem kábellal gyorsabb/megbízhatóbb )
    jó lenne ha olyan lejátszó lenne aminek nagy a támogatottsága ( felhasználói firmware-ek , gyári firmware frissítések ) . ha youtube , meg FB nincs rajta nem halok bele ,de pl. a zenelejátszásnál láttam pár lejátszón egy jukebox- szerű app-ot , aminél albumborítókat is lehet hozzárendelni a zeneszámokhoz / keres hozzá , ilyen jó ha lenne rajta , vagy lehetne rátölteni ( nemtudom ez mennyire alap a lejátszóknál )

megéri az új WD TV Live , vagy találok valami régebbi / gyengébb képességű lejátszót a 20-25k-s ársávban ami ugyanúgy megfelel az általam támaszott követelményeknek ?

/ mégegyszer elnézést a szakmaiatlanságomért, de hiába próbáltam utána olvasni a témának , annyiféle lejátszóval találkozom a piacon, hogy tényleg nem tudom eldönteni melyik a jó vétel ... illetve tudom a popcorn hour , de az már más kategória ... /

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés