Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz iminet #14828 üzenetére
A custom fw-kből sem felejtették ki a magyart - az más kérdés, hogy az annyira túl van okosítva, hogy sok helyen angol maradt, de nem zavaró.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
válasz iminet #14826 üzenetére
A régi szériákat nem ismerem.
Az új Realtek 1186 chip-el szerelt modellek gyári firmware-ében eredetileg nem volt magyar menü és OSD, de a frissített firmware verziókba már belekerült.
Az R6S-ben a magyaron kívül van még benne: angol, tradicionális kínai, egyszerűsített kínai, japán, spanyol, francia, német, olasz, koreai, holland, orosz, thai, héber, arab, cseh, román, lengyel, vietnami, török (fw: v2.5.6.0).[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Toobee
veterán
válasz iminet #13842 üzenetére
És, akkor egy idézet belőle: "A BD ISO fájlok támogatása ellenére sem USB 2.0-s adattárolón, sem pedig NAS-on nem találta az adott mappában elhelyezett BD50-es ISO fájlt a rendszer – két ilyen ISO-val is próbálkoztunk."
Nem tudom, hogy megoldották-e azóta, ha nem, akkor nem szabad megvenni.
-
iminet
tag
válasz iminet #13833 üzenetére
Ha már szóba került az ASUS akkor az O!Play BDS-500 meg a 700 leírásában az szerepel hogy:
"Az O!Play BDS-x00 teljes mértékben támogatja a Blu-ray 3D lemezek és 3D ISO-fájlok lejátszását, teljes Blu-ray menürendszerrel." mindezt usb-n keresztül vagy sima 10/100-as hálon. Van valakinek ezzel tapasztalata ?[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
válasz iminet #13812 üzenetére
látod erről [beszélek..]
itt van egy érdekes dolog..! ha érdekesnek lehet nevezni..nekem van auto frame támogatás..!
akkor én ezzel megint csak nem vagyok ki a vízből..vagy is akkor inkább hajlok a Dune 301 felé..ott meg nincs HD true hang.. az egyik xar a másik fos..!
pedig nem akarok mást mint egy normális hálózati lejátszót.. és nem azon töprengeni fél év múlva hogy venni kellene másikat..![ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
kirkri
addikt
válasz iminet #13645 üzenetére
A felső kép az egy 900B, az alsó pedig egy 910B. Mindkét típusba mehet HDD.
Nekem a 910B HDD rack-e szimpatikusabb, azonban pontosan a fele NAND flash van abban, mint a 900B-ben.Az "A" sorozat az amelyikbe nem megy HDD (900A és 910A). A 10-es végű ennél is fele NAND flash-el.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
vlevi
nagyúr
válasz iminet #13645 üzenetére
azt, hogyha belso vinyosat akarsz, akkor ne 910A-t vegyel, mert abba nem megy vinyo. Azonkivul en lehet hogy megneznem, melyik a ventillatoros, es azt vennem, mert ezek a lejatszok tudnak melegedni rendesen (ezt olvasatam roluk) es venti nelkul lehet hogy megsinyli a vinyo.
egyebkent en is nezegettem ezeket a lejatszokat, egreat, himedia, nemtudok donteni. annyi biztos, 1186 chipest vennek, de nem a 3d miatt, hanem mert az a legujabb fejlesztes. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam Deck
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok