-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
djnice #68099 üzenetére
Az Oppo-ról tudok (de ugye ott meg egyéb képminőségbeli hátrányok vannak, de ezt most hagyjuk).
De ehhez: (közben szerkesztettem): A Web Stream forrású DV-s anyagokat mind viszi rendesen. Csak az UHD BD-ről származókat kell átkonvertálni. Már ha jól tudom.
(#68098) mglita: Ha mindenképpen kell az igazi DV és nem akarsz konvertálgatni, akkor még mindig ott a TV lejátszója. Plex-el akár hálózatról is.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Autós topik
- Politika
- Linux kezdőknek
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest